Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρατσιστική βία στη Νέα Ιωνία: Γρονθοκόπησαν άγρια Πακιστανό! (photo)

21 Σεπτεμβρίου 2017 11:08
Ρατσιστική βία στη Νέα Ιωνία: Γρονθοκόπησαν άγρια Πακιστανό! (photo)

Νέα απανωτά κρούσματα ρατσιστικής βίας σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες σε Νέα Ιωνία και στο Νέο Ηράκλειο. Στο πιο πρόσφατο, προπηλακίστηκε και χτυπήθηκε Πακιστανός.

Σε ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, καταγγέλλεται ότι ο πακιστανικής καταγωγής Βαρές Τ. μέλος της πακιστανικής κοινότητας προπηλακίστηκε και γρονθοκοπήθηκε της Πακιστανικής Κοινότητας. Από την επίθεση που δέχτηκε ο Βαρές τραυματίστηκε.

Ο ίδιος επικοινώνησε αμέσως με τους συντρόφους του στην ΚΕΕΡΦΑ Νέας Ιωνίας και την Πακιστανική Κοινότητα, όπου έφτασαν στο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο μέρος της επίθεσης οδήγησαν στο Α.Τ Νέας Ιωνίας και τους δύο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ, ενώ ο Βαρές συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, για τις πρώτες βοήθειες.


Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο σταθμό ΗΣΑΠ της Ν. Ιωνίας, «για να αναδείξουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες». Καλεί όλους τους κατοίκους της Ν. Ιωνίας, τον κόσμο της εργασίας, τους νέους και τις νέες, να δώσουν το «παρών», να καταδικάσουν τη φασιστική επίθεση και να απομονώσουν τους φασίστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! (photos)

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στο Ν. Ηράκλειο,σημειώθηκε άλλη επίθεση ομάδας ρατσιστών εναντίον τριών μεταναστών από το Πακιστάν με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να οδηγηθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο.

Η επίθεση έγινε με σιδερογροθιά και σπασμένο μπουκάλι, με έναν μετανάστη να παραμένει για καποιο διάστημα στο νοσοκομείο.

Πηγή: thetoc.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share