Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Τραγικές ώρες για ιστορική ελληνική εφημερίδα! Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο

13 Σεπτεμβρίου 2017 17:11
Τραγικές ώρες για ιστορική ελληνική εφημερίδα! Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο

ΕΣΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας στην αθλητική εφημερίδα "Live Sport", η οποία δεν θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κήρυξη 24ωρης απεργίας στην εφημερίδα "Live Sport" εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ και η ΕΤΗΠΤΑ.

Η απεργία αρχίζει από το απόγευμα της Τετάρτης και ως εκ τούτου, η εφημερίδα δεν θα τυπωθεί και δεν θα κυκλοφορήσει το πρωί της Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι φωτογραφίες της από το παρελθόν! Εντελώς ακομπλεξάριστη αποκαλύπτει το μεγάλο λάθος που έκανε στο πρόσωπό της! (photos)

Η ανακοίνωση

"Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT», από τις 16.00 της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 16.00 μ.μ. της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων, των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2017, καθώς να παραβιάζει τις δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων προηγουμένων ετών.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την καταβολή αμέσως όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και τη ρητή δέσμευση της εργοδοσίας ότι στο εξής δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ".

Πηγή: sport24.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share