Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Γυαλιά - καρφιά» έκαναν τα γραφεία της Turkish Airlines μέλη του Ρουβίκωνα! (Video)

13 Σεπτεμβρίου 2017 16:37
«Γυαλιά - καρφιά» έκαναν τα γραφεία της Turkish Airlines μέλη του Ρουβίκωνα! (Video)

Το βίντεο από την εισβολή, τα ξημερώματα της Τρίτης, στα γραφεία της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines έδωσε στη δημοσιότητα η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον τρία μέλη της ομάδας να προκαλούν φθορές στην είσοδο των γραφείων στον τρίτο όροφο κτηρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77 στον Άλιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια τα μέλη του Ρουβίκωνα «κατεβάζουν» την κεντρική είσοδο αλλά αποτυγχάνουν στην προσπάθειά τους να σπάσουν και μια δεύτερη πόρτα.

Στη συνέχεια αποχωρούν από το κτήριο, στην είσοδο του οποίου τους περιμένει άλλο ένα μέλος της ομάδας που λειτουργεί ως τσιλιαδόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι φωτογραφίες της από το παρελθόν! Εντελώς ακομπλεξάριστη αποκαλύπτει το μεγάλο λάθος που έκανε στο πρόσωπό της! (photos)

Σύμφωνα με το βίντεο η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης για δύο Τούρκους συντρόφους του Ρουβίκωνα, τους Semih Özakça και Nuriye Gülmen.

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν και στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά «για την εργατική δολοφονία της εργάτριας καθαριότητας Ντανιέλας Πρελορέντζου», όπως αναφέρουν.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share