Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Χαμός στους δρόμους της Αθήνας! Τι συμβαίνει;

13 Σεπτεμβρίου 2017 15:05
Χαμός στους δρόμους της Αθήνας! Τι συμβαίνει;

Μποτιλιάρισμα παντού σήμερα το πρωί μέχει και τώρα, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ πραγματοποιούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας και χιλιάδες Αθηναίοι αναγκάστηκαν να κυκλοφορήσουν με τα αυτοκίνητά τους.

Έτσι κόλλησαν στην κίνηση όσοι βρέθηκαν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας: Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Βουλιαγμένης και Αλεξάνδρας από νωρίς το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» από το Nomads: Είχε υπογράψει και τους έριξε άκυρο λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η στάση εργασίας των λεωφορείων ΟΑΣΑ ξεκίνησε από την έναρξη της βάρδιας και έληξε στις 9 ενώ θα συνεχιστεί και μετά τις 21:00 το βράδυ! Επειδή λοιπόν οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν πάει οδικώς στις εργασίες τους επικρατεί πανικός στους περισσότερους δρόμους της πρωτεύουσας!

Αποφύγετε λοιπόν για τις επόμενες ώρες αν μπορείτε τον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, κυρίως προς Αθήνα, τη λεωφόρο Κηφισίας, την Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων ανά τμήματα και τη Βουλιαγμένης, αφού είναι απροσπέλαστες εδώ και ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Στο «κόκκινο» είναι και η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού από το Πάντειο και πάνω, όπως και η Αρδηττού και Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι το Χίλτον, η Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο από τον Πύργο Αθηνών ως το Μέγαρο Μουσικής και όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share