Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική εξομολόγηση βουλευτή: «Βρήκα παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του άνδρα μου»

12 Σεπτεμβρίου 2017 14:53
Συγκλονιστική εξομολόγηση βουλευτή: «Βρήκα παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του άνδρα μου»

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην πολιτική σκηνή της Αυστραλίας η πρόσφατη ομιλία της βουλευτού του κόμματος «Αυστραλοί Συντηρητικοί», Δρ. Ρέιτσελ Γκάρλινγκ Τζέκινς στην Άνω Βουλή της Βικτώριας, κατά την οποία αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της καταδικάστηκε πριν από λίγους μήνες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Σε μια χειμαρρώδη εξομολόγηση, η βουλευτίνα του συντηρητικού χώρου περιέγραψε στους συναδέλφους της πώς η ίδια ανακάλυψε το ενοχοποιητικό υλικό στον υπολογιστή του συζύγου της - με τον οποίο είναι σήμερα σε διάσταση - στο οικογενειακό τους σπίτι την περασμένη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Όπως η ίδια παραδέχτηκε, επρόκειτο για μια ανακάλυψη που άλλαξε μεμιάς τα πάντα στη ζωή της: «Αντίκρισα ξαφνικά με τα ίδια μου τα μάτια ιδιαίτερα αποτρόπαιες εικόνες, που η ανάμνησή τους εξακολουθεί να με βασανίζει. Ο γάμος μου τελείωσε την ίδια κιόλας στιγμή. Έφυγα από το σπίτι την ίδια κιόλας μέρα που ανακάλυψα το υλικό και δεν επέστρεψα ποτέ, παρά μόνο για να πάρω μερικά πράγματα».

Η Δρ. Κάρλινγκ Τζέγκινκ εξήγησε ότι τους περασμένους μήνες δεν είχε αναφερθεί σε αυτήν την τραυματική πτυχή της προσωπικής της ζωής, επειδή δεν ήθελε να ανακατευτεί με τις έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες ξεκίνησαν όταν η ίδια με τον γιο της πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον άνδρα της.

«Δεν μετανιώνω στιγμή ως σύζυγος και μητέρα που αποκάλυψα αυτό το σιχαμερό έγκλημα το οποίο λάμβανε χώρα μέσα στους κόλπους της οικογένειάς μου», είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή της να καταφύγει στον νόμο.



«Τα πρόσωπα των κοριτσιών που αντίκρισα να μείνουν χαραγμένα για πάντα στη μνήμη μου. Εύχομαι η αστυνομία να καταφέρει να εντοπίσει και να σώσει κάποια από αυτά από τα αθώα, ανυπεράσπιστα και ευάλωτα θύματα από τα χέρια των βασανιστών τους το συντομότερο δυνατόν. Αυτά τα κοριτσάκια δεν θα έπεφταν θύματα κακοποίησης αν κάποιοι σαν τον σύζυγό μου δεν είχαν δημιουργήσει αγορά για τέτοιου είδους υλικό», ανέφερε η συντηρητική βουλευτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή ιστορία: "Ο γείτονας μου έκανε έρωτα κάθε βράδυ! Έτσι αποφάσισα να..."

Όπως δήλωσε, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε άμεσα τον σύζυγό της μετά τη συγκλονιστική ανακάλυψη, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει διαζύγιο καθώς αυτός αρνείται να υπογράψει τα απαιτούμενα έγγραφα μέσα από τη φυλακή όπου εκτίει την ποινή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης επικρότησε την απόφαση της βουλευτού να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά της, επαινώντας την γενναιότητά της. Δεν έλειψαν ωστόσο και εκείνοι που θεώρησαν ότι δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς αργά ή γρήγορα το παρελθόν του πρώην συζύγου της θα ερχόταν στη δημοσιότητα, προκαλώντας σχόλια που με την αποκάλυψή της τώρα η βουλευτής κατάφερε να αποφύγει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share