Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της "έσκασαν" πέντε σακουλάκια έκσταση στο στομάχι της!

8 Σεπτεμβρίου 2017 11:19
Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της

Μία 18χρονη Βρετανίδα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο ξενοδοχείο στην Ίμπιζα, αφού κατάπιε πέντε σακουλάκια με ταμπλέτες «Έκσταση», αναφέρθηκε ενώπιον δικαστηρίου στη Βρετανία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του βρετανικού Independent, η Ρεμπέκα Μπροκ βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο τον Σεπτέμβριο του 2015. Βρισκόταν στην Ίμπιζα για να γιορτάσει τα γενέθλια δύο φίλων της. Η ισπανική αστυνομία άρχισε έρευνα πάνω στον θάνατο της φοιτήτριας νομικής όταν τοξικολογική ανάλυση βρήκε διπλάσια δόση MDMA (το ναρκωτικό που είναι ευρύτερα γνωστό ως «Έκσταση») στο αίμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από cougar καθηγήτρια σε πρώτη κυρία της Γαλλίας: Πέντε πιπεράτες αλήθειες που δε ξέρατε για την ταραχώδη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ - Μακρόν! (videos)

Η μητέρα της, Μαργκαρίτα Μπροκ, πιστεύει ότι ενδεχομένως να εξαναγκάστηκε να καταπιεί τα χάπια. «Δοκίμασε κοκαΐνη με ανθρώπους που ήξερε και ανθρώπους στον περίγυρό της που ήξερε» είπε ενώπιον δικαστηρίου του Νότιγχαμ. «Είπε στην αδελφή της μετά ότι δεν της άρεσε, οπότε δεν χρειαζόταν να ανησυχεί. Ήταν ξεκάθαρη σχετικά με το τι άφηνε να μπαίνει στο σώμα της και τι όχι».

Όπως πρόσθεσε, είχαν αφαιρεθεί υλικά από την κοιλιά της κόρης της: «Ο ιατροδικαστής είπε ότι είχε σκάσει μια σακούλα».

Ο τοξικολόγος Στίβεν Μόρλεϊ είπε πως ο πιο πιθανός λόγος θανάτου ήταν η «τοξικότητα». Ωστόσο η ιατροδικαστής του Νότιγχαμσαϊρ, Μέιριν Κέισι, είπε πως υπάρχουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον θάνατό της που παραμένουν αναπάντητα. «Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς βρέθηκαν αυτές οι σακούλες στο στομάχι της. Στο ταξίδι εκείνο στην Ίμπιζα κανείς δεν είδε την Μπέκι να παίρνει ναρκωτικά- αυτό είναι που καταλαβαίνω. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως ουδείς μπορεί να μας εξηγήσει πώς βρέθηκαν στο σύστημά της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γόβα με... τσαρούχι: Συνοδέψαμε τον Μακρόν και την σύζυγό του στην Αθήνα και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες που δεν έδειξαν οι κάμερες! (photos)

Έχοντας καταγράψει ως αιτία θανάτου την υπερβολική δόση MDMA, η ιατροδικαστής Κέισι είπε πως ήταν αδύνατον να πει κανείς πώς είχαν ληφθεί τα ναρκωτικά. «Δεν βρήκα άλλη ουσία στο σώμα της που να συνέβαλε στον θάνατό της» πρόσθεσε.
«Διαπίστωσα πως δεν είχε λάβει παρά μέτρια ποσότητα αλκοόλ. Δεν υπάρχουν στοιχεία περί κάποιου είδους επίθεσης. Αδυνατώ να πω πώς λήφθηκαν ένα δέμα ή δέματα. Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς βρέθηκαν στο στομάχι της αυτές οι σακούλες. Είναι σαν η Μπέκι να μην ένιωσε καλά και να έπαθε σύγχυση- και πιθανότατα πέθανε λίγο μετά».

Πηγή: huffingtonpost

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share