Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κόρινθο: Πέντε συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου αγοριού - Σοκαρισμένος ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" (Video)

5 Σεπτεμβρίου 2017 16:49
Τραγωδία στην Κόρινθο: Πέντε συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου αγοριού -  Σοκαρισμένος ο πρόεδρος του

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου ηλικίας περίπου τριών ετών, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το πτώμα του Μάριου έχει..." - Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα οστά που βρέθηκαν στην Μάνη! Ραγδαίες εξελίξεις (video)

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" στο enikos.gr για την τραγωδία με το τρίχρονο αγοράκι

Σοκαρισμένος από τον θάνατο του τρίχρονου αγοριού στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού", στην περιοχή "Θέατρο" στην Αρχαία Κορινθία, ο Κώστας Γιαννόπουλος μιλάει στο enikos.gr για το τραγικό περιστατικό.

"Είμαι σε κατάσταση φρίκης, ό,τι και να πει κανείς, δεν επαναφέρει το παιδί πίσω" λέει ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, "τα παιδιά ήταν μέσα στην τραπεζαρία και σε εξωτερικό χώρο γίνονταν εργασίες εκκένωσης του βόθρου.

Το αγοράκι διέφυγε της προσοχής του προσωπικού. Έτρεξαν να το προλάβουν και εκείνο άγνωστο πώς, έπεσε στον τροφοδότη του βόθρου".

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν δέχομαι αυτό που λένε "η κακιά στιγμή" δηλώνει συγκλονισμένος ο κ. Γιαννόπουλος, στο enikos.gr.

Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου, μίλησε στο enikos.gr για το τραγικό περιστατικό.
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαευσταθίου και συνέχισε: «Πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες ανάνηψης για περισσότερη από μισή ώρα, ωστόσο δυστυχώς δεν στέφθηκαν με επιτυχία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο κούκλος Έλληνας ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά για το ζευγάρι των 20αρηδων! (photo)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 9:40 για τον απεγκλωβισμό ενός αγοριού τριών ετών, το οποίο είχε πέσει μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, βάθους 4 μέτρων, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού", στην περιοχή "Θέατρο" στην Αρχαία Κορινθία.

Στις εγκαταστάσεις έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν αναίσθητο τον τρίχρονο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε το άτυχο παιδί δεν χρησιμοποίησε αναπνευστική συσκευή, καθώς ήταν δύσκολη η πρόσβαση στο σημείο που βρισκόταν ο τρίχρονος, λόγω στενότητας του χώρου, όμως κατάφερε γρήγορα να τον ανασύρει, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του.

Δείτε το απόσπασμα από το Korinthostv.gr:

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share