Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Καθαρίστρια έριχνε ούρα σε μπουκάλια συναδέλφων!

8 Αυγούστου 2017 17:20
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Καθαρίστρια έριχνε ούρα σε μπουκάλια συναδέλφων!

Εννιά μήνες στο κελί θα περάσει πρώην καθαρίστρια στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, η οποία έριχνε, ως φάνηκε μετά από έρευνα, ούρα στα μπουκάλια των συναδέλφων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Προειδοποίηση για αλλαγή του καιρού από Τετάρτη! Τι θα συμβεί γιατί πρέπει να είμαστε προσεχτικοί...

Η περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως τον Αύγουστο του 2015, όταν μετά από παράπονα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο για ζαλάδες και αδιαθεσίες, ξετυλίχτηκε ένα κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης. Η 55χρονη τότε είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, αφού μετά από σχετική έρευνα, διαφάνηκε ότι έριχνε ούρα τα οποία μάζευε από τις τουαλέτες στα μπουκάλια των συναδέλφων της.

Άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου, μάλιστα, τότε, αφού πήγαν επί τόπου, βρήκαν μετά από έρευνα στην τσέπη της ένα μπουκάλι με άγνωστο υγρό. Στην ανάλυση που έγινε στο υγρό που τοποθετούσε στις φιάλες η 55χρονη, βρέθηκε ότι αυτό περιείχε το βακτήριο του σταφυλόκοκκου, καθώς και αρκετά άλλα μικρόβια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πάει το μυαλό σας! Δείτε τι εκπομπή θέλει να κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε 9 μήνες ποινή φυλάκισης στη γυναίκα, κλείνοντας έτσι δυο χρόνια μετά μια υπόθεση που είχε προκαλέσει τότε εντύπωση στο παγκύπριο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share