Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το συγκλονιστικό μήνυμα των Linkin Park: Τσέστερ... «είχες αγγίξει περισσότερες ζωές απ' ότι είχες συνειδητοποιήσει»

24 Ιουλίου 2017 20:20
Το συγκλονιστικό μήνυμα των Linkin Park: Τσέστερ... «είχες αγγίξει περισσότερες ζωές απ' ότι είχες συνειδητοποιήσει»

Τα μέλη της ροκ μπάντας έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη τους δήλωση μετά την αυτοκτονία του Τσέστερ Μπένινγκτον

Την πρώτη τους δήλωση στα ΜΜΕ μετά την αυτοκτονία του επικεφαλής του γκρουπ, Τσέστερ Μπένινγκτον έδωσαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα τα υπόλοιπα μέλη των Linikn Park.

Εμφανώς συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι από την απρόσμενη εξέλιξη, τα μέλης μπάντας τονίζουν τον πόνο τους για τη μεγάλη απώλεια και δηλώνουν ότι δίνουν μάχη για να αντιμεωπίσουν αυτό που έχει συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! (photos)

«Οι καρδιές μας έσπασαν. Τα κύματα της θλίψης και της άρνησης εξακολουθούν να σαρώνουν την οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να αντιμκετωπίσουμε όσα έχουν συμβεί. Άγγιξες τόσες πολλές ζωές, ίσως περισσότερες απ' ότι μπορείς να συνειδητοποιήσεις. Τις τελευταίες αυτές ημέρες έχουν εισπράξει μεγάλη αγάπη και υποστήριξη, απ΄ όλον τον κόσμο. Η Ταλίντα και η οικογένειά του το εκτιμούν αυτό και θέλουν ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας και γιος και η οικογένειά του ποτέ δεν θα είναι ολόκληρη χωρίς αυτόν», αναφέρουν ενδεικτικά, στην προσπάθειά τους να εκφράσουν τον πόνο τους και να τιμήσουν τον άνθρωπο που ήταν επικεφαλής του πετυχημένου ροκ γκρουπ.

Ο Τσέστερ Μπάνινγκτον βρέθηκε την Πέμπτη κρεμασμένος στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 απλά βήματα για να μάθεις να φιλάς τέλεια και να τρελαθεί ο άλλος μαζί σου!

Είχε έξι παιδιά, τα τρία με τη νυν σύζυγό του και άλλα τρία από άλλη σχέση. Με επικεφαλής τον 41χρονο, οι Linkin Park πούλησαν από το 1996 πάνω από 70 εκατ. δίσκους και κέρδισε δύο βραβεία Grammy.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share