Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίσημο: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;

12 Ιουλίου 2017 09:50
Επίσημο: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μύρινα της Λήμνου, καθώς σε έλεγχο που του έγινε σε δέμα, βρέθηκαν 52 γραμμάρια κοκαΐνης!

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο "πρόστυχο" πάρκο στον κόσμο: Είναι γεμάτο... πέη και ερωτικά υπονοούμενα! (photos+video)

Το όνομα του ποδοσφαιριστή είχε κυκλοφορήσει από χθες και σας το είχε παρουσιάσει αποκλειστικά πρώτο το Athensmagazine.gr (δείτε εδώ) αλλά σήμερα έγινε γνωστό και επίσημα στα εξώφυλλα του πολιτικού Τύπου και είναι ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα, Καλλιθέα, Πανιώνιο, Παναχαϊκή και ΑΕΛ.

Την υπεράσπιση του ανέλαβε ο πρόεδρος του στη Λάρισα και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος του Μαρουκάκη δήλωσε πως: «Γνωρίζω προσωπικά το συγκεκριμένο παιδί και είναι εξαίρετο παλικάρι. Είμαι βέβαιος πως δεν μπορεί να διαπράξει μια τέτοια πράξη και θα προσπαθήσω με τη δικαιοσύνη να κριθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστραφεί».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share