Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Αυτός κερδίζει την ασυλία την Κυριακή και αυτός αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι!

1 Ιουλίου 2017 11:45
Survivor - αποκλειστικό: Αυτός κερδίζει την ασυλία την Κυριακή και αυτός αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι!

Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία αφού σε μια εβδομάδα θα αποτελεί οριστικά... παρελθόν! Όσα ακούμε δεξιά και αριστερά για την συνέχεια του ριάλιτι είναι πολλά και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε! Τo Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά είναι εδώ για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!

Ποιος κερδίζει, ποιος πάει ημιτελικά και... Κούβα μαζί με τον Μάριο Πρίαμο; Ποιος αποχωρεί και λέει "αντίο" φτάνοντας στην πηγή χωρίς να πιεί όμως νερό; Τι θα δούμε ακριβώς στο επεισόδιο της Κυριακής; Το Αthensmagazine.gr σας βάζει για ακόμα μια φορά στο κλίμα!

"Καύσωνας" εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο, με τους τίτλους τέλους να έχουν πέσει εδώ και αρκετές ημέρες και η τύχη των παικτών να παραμένει όμως άγνωστη! Που βρίσκονται οι παίκτες αυτή την στιγμή; Κανείς δεν γνωρίζει! Πάντως σίγουρα έχουν αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και γενικά από την.... αμερικανική ζώνη!

Πάμε όμως τώρα στα αγωνιστικά! Τι θα δούμε την Κυριακή; Αρχικά θα παρατηρήσουμε την δίψα και τον τεσσάρων μονομάχων (αφού ο Μάριος ως γνωστόν δεν θα αγωνιστεί καθώς κέρδισε την πρώτη ασυλία) αλλά και την... μελαγχολία, που έχει να κάνει με τον θάνατο στελέχους της παραγωγής που έχει συγκλονίσει τον Άγιο Δομίνικο! (Δείτε εδώ) Χαρακτηριστικό είναι κιόλας πως θα δούμε στο επεισόδιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με μαύρο φουλάρι και περιβραχιόνιο αντίστοιχα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα! Τις τελευταίες ώρες αρκετή παραπληροφόρηση υπάρχει γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα! Ποιος κερδίζει ασυλία; Ποιος πάει Κούβα μαζί με τον Μάριο αλλά και... ημιτελικό; Πολλοί θέλουν τον Γιάννη Σπαλιάρα να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει την ασυλία και μαζί το υπερπολύτιμο εισιτήριο!

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share