Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προκαλεί ο μακελάρης του Λονδίνου: Στέλνει φιλιά στην κάμερα, λίγο μετά την σύλληψή του! (video)

19 Ιουνίου 2017 16:11
Προκαλεί ο μακελάρης του Λονδίνου: Στέλνει φιλιά στην κάμερα, λίγο μετά την σύλληψή του! (video)

Να στέλνει...φιλιά και να χαιρετάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα κατέγραψαν οι κάμερες τον 48χρονο τρομοκράτη που παρέσυρε εχθές με το βαν του πλήθος κόσμου έξω από το τζαμί του Φίνσμπερι στο Λονδίνο.

Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλονίζει τη βρετανική πρωτεύουσα άφησε πίσω του έναν νεκρό και δέκα τραυματίες, με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;

Τα κίνητρα του ηλικίας 48 ετών δράστη, που ακινητοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες μέχρις ότου να συλληφθεί από την αστυνομία, παραμένουν άγνωστα. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο λευκός άνδρας εξουδετερώθηκε φώναξε «θέλω να σκοτώσω Μουσουλμάνους» ενώ αργότερα καλούσε τα άτομα που τον είχαν ακινητοποιήσει «να τον σκοτώσουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Εξαιρούνται από την ασυλία οι τραυματίες παίκτες; Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι και τι θα συμβεί στην συνέχεια;

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει και η συμπεριφορά του δράστη μετά την επίθεση, αφού οι κάμερες τον κατέγραψαν να στέλνει φιλιά και να χαιρετάει τελείως απαθής μέσα από την κλούβα της αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι μόλις είχε σκοτώσει έναν συμπολίτη του και είχε τραυματίσει σοβαρά άλλους δέκα.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share