Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο των Μαχητών για να διώξουν και άλλον παίκτη από τους Διάσημους!

9 Ιουνίου 2017 10:36
Survivor αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο των Μαχητών για να διώξουν και άλλον παίκτη από τους Διάσημους!

Τρομερό είναι το παρασκήνιο που σας φέρνει, για ακόμα μια μέρα, το Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρο από το ριάλιτι που έχει καθηλώσει όλους τους τηλεθεατές τους τελευταίους τέσσερις μήνες! Πλέον οι Μαχητές φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι, αφού και ψυχολογία έχουν αλλά και δύο παίκτες περισσότερους!

Από την άλλη πλευρά, οι Διάσημοι έμειναν στην κυριολεξία τρεις και ο κούκος και καλούνται να τα βγάλουν πέρα, ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωριστούν και άλλον παίκτη, πριν γίνει ατομικό το αγώνισμα, όπως σας αποκάλυψε χτες το Athensmagazine.gr (Δείτε εδώ)!

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές με στόχο ακόμα ένα έπαθλο φαγητού! Όπως γράψαμε και χτες, μεγάλο φαβορί είναι οι Διάσημοι (δείτε εδώ), με μια νίκη που σίγουρα θα κάνει καλό στην ψυχολογία τους, μετά και την αποχώρηση του Μπο! Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνουν πως είναι μια "γροφιά" και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή τους ώστε να μην αναγκαστούν να... χωριστούν!

Και πάμε τώρα στο τρομερό παρασκήνιο που σας έχει για ακόμα μια μέρα το Athensmagazine.gr! Ποιο είναι αυτό; Ξεκινάμε από... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share