Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη αποκάλυψη: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο! Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει - Τι θα συμβεί με τον απίστευτο σκοτωμό μεταξύ των παικτών (Video)

9 Μαΐου 2017 11:12
Μεγάλη αποκάλυψη: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο! Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει - Τι θα συμβεί με τον απίστευτο σκοτωμό μεταξύ των παικτών (Video)

Δεν ξέρουμε από που να πρωτοξεκινήσουμε για να σας περιγράψουμε τι θα πρωτογίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Είναι τόσο το παρασκήνιο και τόσο το ενδιαφέρον του παιχνιδιού, που πραγματικά δυσκολευόμαστε να βάλουμε προτεραιότητες στο ρεπορτάζ.

Ξεκινάμε με το γιατί υπάρχει τόση ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ιδιαιτέρως μεταξύ του Ντάνου και της Ευρυδίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης: "Ο τυφλός οδηγούσε ένα..."

ΝΤΑΝΟΣ - ΕΥΡΥΔΙΚΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Στην αρχή, όλοι λέγανε ότι αυτό το ζευγάρι θα βγει ερωτευμένο από το παιχνίδι. Στην πορεία, με την παρέμβαση Χανταμπάκη και Χούτου, δημιουργήθηκε η κλίκα των τριών, όπως τη βάφτισαν στο Twitter, που ήθελε τον Ντάνο και την Παπαδοπούλου εκτός παιχνιδιού.

Σήμερα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες, από τους κορυφαίους στο Survivor, μοιάζουν να μη μπορεί να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο. Το φοβερό είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο Ντάνος είχε φάει την πεπονόφλουδα ότι η Ευρυδίκη είχε αλλάξει πραγματικά. Φαινόταν μέσα στο παιχνίδι ότι η παλιά έχθρα δεν υπήρχε. Έλα όμως που το γεγονός που η Ευρυδίκη από σπόντα βρέθηκε στη σέντρα, πυροδότησε νεύρα και πόλεμο.
Το σημερινό επεισόδιο, σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει στο τρέιλερ, θα έχουμε γενική σύραξη και ο χαμός θα έχει ξεκινήσει από την Ευρυδίκη και τον Ντάνο.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Εάν μείνουμε στις διαδικτυακές ψηφοφορίες και στο κλίμα που επικρατεί στο Social Media, ο επικρατέστερος παίκτης για αποχώρηση ανάμεσα από τους Βαλαβάνη, Λάουρα, Μπο, Κοκκινάκη, είναι...

...με τεράστια διαφορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλες οι πληροφορίες από όλα τα "στρατηγία" της ενημέρωσης, υποστηρίζουν ότι με το που ξεκίνησε η ψηφοφορία, στα πρώτα δύο λεπτά, τις ψήφους της Βαλαβάνη για να παραμείνει στο Survivor, τους έψαχναν με το... κιάλι. Η συγκεκριμένη συμπαθέστατη παίκτρια, δυστυχώς πληρώνει τη σχέση της με τους Χανταμπάκη και Χούτο! Θα δούμε εάν αυτό θα την οδηγήσει και εκτός παιχνιδιού.
Δείτε τι δήλωσε η συγκεκριμένη παίκτρια όπως και οι υπόλοιποι, μετά την αναγγελία της υποψηφιότητας προς αποχώρηση:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ

Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, με τους Διάσημους όχι απλά να τα δίνουν όλα, αλλά να πέφτουν κυριολεκτικά κορμιά. Η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο, θα πλακωθούν όλοι με όλους και ο στίβος μάχης θα γίνει το πεδίο σφοδρών συγκρούσεων, ακόμα και σε προσωπικά επίπεδο.

Οι πιθανότητες για σήμερα είναι 60% στου Διάσημους και 40% στους Μαχητές. Στο επεισόδιο θα δείτε να σκοτώνεται ο Σπαλιάρας με τον μισθοφόρο, ο Χρανιώτης με τον Αγγελόπουλο, ο Ντάνος με την Ευρυδίκη και πάει λέγοντας. Δείτε το παρακάτω βίντεο που θα σας βάλει 100% στο κλίμα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share