Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Αποκάλυψη: Να ποιοι Διάσημοι το... έκαναν στο δάσος! Σας δίνουμε ονόματα και αποδείξεις

5 Μαΐου 2017 12:09
Survivor Αποκάλυψη: Να ποιοι Διάσημοι το... έκαναν στο δάσος! Σας δίνουμε ονόματα και αποδείξεις

Όπως έχετε καταλάβει, τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο με την περίφημη ατάκα για το «ποιος έκανε σεξ στο δάσος από τους Διάσημους».

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Σόφη Πασχάλη θα δήλωνε στην εκπομπή Celebrity Travel του ΣΚΑΙ και του Κοκλώνη πως κάποιοι παίκτες ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο reality επιβίωσης!

Όπως έτσι κι έγινε. Η δασκάλα της Yoga δεν είπε αυτά τα λόγια ακριβώς όμως, όπως σας αποκαλύπτει σήμερα το athensmagazine.gr. Η συγκεκριμένη διαρροή είχε δοθεί μέσα από την ίδια την εκπομπή το Celebrity Travel γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας η Σόφη Πασχάλη αυτό ακριβώς θα αποκάλυπτε.

Βέβαια, στην πορεία έπεσε το σύνθημα «με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» και η ατάκα έγινε έτσι όπως ακριβώς θα σας την περιγράψουμε. Ρωτάει ο παρουσιαστής, «Υπήρξε περίπτωση όπου κάποιος μέσα από την ομάδα έκανε φλερτ με κάποιο άλλο, χαθήκανε, πήγανε στο δάσος, έγινε κάτι παραπάνω ή είπατε από μέσα σας ότι ίσως κάτι μπορεί να έγινε; Θα μπορούσε να κάνει κάποιος κάτι σε αυτό το δάσος;».

Εδώ τώρα, πριν σας πάω στην απάντηση της Πασχάλη, επειδή είσαστε έξυπνα παιδιά, θέλω να κατανοήσετε ότι η ερώτηση δεν θα μπορούσε να έχει γίνει εάν δεν είχε υπαγορευθεί 100% από κάποιον που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Δηλαδή, δεν του τη σβούριξε ξαφνικά του Κοκλώνη να κάνει μια ερώτηση με τόσες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Βόμβες: Φωτιά παίρνει το παιχνίδι την Κυριακή! Πλακώνονται Αγγελόπουλος με Σπαλιάρα & Κωνσταντίνο! Απειλές από τον Ντάνο δημοσίως... (Video)

Και σας πάω τώρα στις απαντήσεις της Σόφης. «Θα μπορούσε» ήταν η καταλυτική απάντηση της δασκάλας Yoga. Δεν είπε δεν ξέρω ή δεν είδα… Συνεχίζει ο παρουσιαστής «Θα είχε την όρεξη όμως;» «Νομίζω πως δεν θα είχε την όρεξη. Εκτός αν ήταν στις αρχές». Τόμπολα. Δηλαδή με λίγα λόγια είπε η Πασχάλη ότι στις πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού θα μπορούσε να γίνει σεξ. Και για να μην το πηγαίνουμε γύρω-γύρω σας ενημερώνουμε εδώ στο athensmagazine.gr ότι όντως αυτά ειπώθηκαν και στο παρασκήνιο του Celebrity Travel αλλά ειπώθηκαν και ονόματα συγκεκριμένων ανθρώπων.

Και τώρα πάμε στην καρδιά του θέματος. Ποιοι παίκτες ήταν αυτοί που το έκαναν μέσα στο δάσος! Σύμφωνα με…

...δια της ατόπου απαγωγής και βασιζόμενοι στη μοιραία ατάκα της Σόφης Πασχάλη «εκτός αν ήταν στις αρχές», πάμε και λέμε. Ποιο ήταν από την αρχή οι παίκτες του Survivor που ξεκίνησαν το reality και θα μπορούσαν να μετέχουν στο «παιχνίδι» του δάσους;

Ξεκινάμε με τις γυναίκες. Θα μπορούσε να το παίξουν σέξι κοκκινοσκουφίτσες στο δάσος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες που ήταν οι κολλητές της Σόφης Πασχάλης Όχι. Τις βγάζουμε λοιπόν έξω. Θα μπορούσε να είναι πτωταγωνίστρια στο παιχνίδι του σεξ η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Όχι γιατί όπως είχατε δει από την αρχή ήταν στο κόσμο του Malboro και δεν είχε επαφή όχι με άντρες ούτε καν με τις γυναίκες. Αν λοιπόν αποκλείσουμε και την πρωταγωνίστρια της ατάκας, δηλαδή την Σόφη Πασχάλη, ποια μας μένει που έφυγε μάλιστα και πολύ γρήγορα από το παιχνίδι; Η αθλήτρια του Μάι Τάι Μαριάννα Καλλέργη!!! Άρα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ατάκα από τις γυναίκες μόνο η Μαριάννα θα μπορούσε να έχει παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γιατρός δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο γυναίκα, η οποία ήταν αγνοουμένη εδώ και 10 μέρες!

Τώρα από τους άντρες, οι πιθανότητες είναι πολλές, αλλά ο επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη ιστορία είναι πάντα σε υποθετικό βαθμό μόνο ο Σπαλιάρας που ήταν πιο κοντά στην Μαριάννα.

Πάντως δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μετά από αυτή την ατάκα που διέρρευσε ο ΣΚΑΙ με την εκπομπή Survivor Πανόραμα είχε καλεσμένη την Καλλέργη η οποία πέρασε γενεές δεκατέσσερις τη Σόφη Πασχάλη. Μία ατάκα που εμάς μας έκανε τεράστια εντύπωση ήταν αυτό που είπε η Μαριάννα, ότι η Σόφη έβγαζε πολλές κακίες για όλους.

Δείτε το βίντεο του athensmagazine.gr παρακάτω:

Εμείς επειδή μας αρέσει να κάνουμε ρεπορτάζ, επικοινωνήσαμε με παίκτες των «Διάσημων» που έχουν ήδη αποχωρήσει για να τους ρωτήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει με τη δήλωση της Σόφης Πασχάλη στο Celebrity Travel. Οι απαντήσεις που πήραμε ήταν κατηγορηματικές. «Αυτά είναι φαντασιώσεις αυτών που τις λένε. Καμία επαφή τέτοιου είδους δεν υπήρχε μέσα στο παιχνίδι από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το Survivor. Όποιος τα λέει αυτά πιστεύω ότι τα έχει φανταστεί. Είναι προϊόντα μυθοπλασίας που φτάνουν στα όρια της γελοιότητας». Αυτά μας είπε παίκτης που έχει αποχωρήσει από τους «Διάσημους». Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστεύομε γιατί πρόκειται για σοβαρό άτομο που κανένα λόγο δεν έχει να συμπαθεί ή να αντιπαθεί κανέναν από τους παίκτες των Διασήμων.

Άρα νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη ατάκα ήταν για να πυροδοτηθεί μια φημολογία για τη συγκεκριμένη εκπομπή που παρουσιάστηκε η Σόφη Πασχάλη, δηλαδή το Celebrity Travel. Προφανώς ο σκοπός και ο στόχος επιτεύχθηκε. Σεξ γιοκ στο Survivor και ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Τι θα δούμε στο Survivor της Κυριακής

Να ζητήσει συγγνώμη από όλους, αλλιώς να μην ξανακαθίσει μαζί μας. Είναι απαράδεκτος".

Στο επεισόδιο της Κυριακής έχουμε να δούμε πράγματα και θαύματα. Στο trailer που θα δείτε στο athensmagazine.gr θα καταλάβετε ότι αλλάζουν πολλά.

Πρώτον, σκοτώνεται ο Ντάνος με τον Σπαλιάρα και η φιλία που είχαν, η αδερφική, πάει περίπατο.

Ο Αγγελόπουλος έχει ξεφύγει και λέει χαρακτηριστικά ότι "τους ταϊσαμε στο στόμα και το ευχαριστώ τους είναι να φέρονται έτσι. Ο Σπαλιάρας, ο Βασάλος και ο Μάριος έχουν κάνει απαράδεκτες συμπεριφορές!".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Αυτός είναι ο γιατρός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης! (photos+video)

Αυτά κι άλλα πολλά λεει ο Ντάνος στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Στη συνέχεια ο Ντάνος μιλάει με τον Bo και είναι και οι δύο τίγκα στα νεύρα!

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Bo φουντώνει τον Αγγελόπουλο και περνάει από το μυαλό μας ότι παίζει τις φυτιλιές να τις έχει βάλει και ο μισθοφόρος, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, έχει πλακωθεί και με τον Μάριο και πολύ πιθανό με τον Σπαλιάρα.

Δείτε το trailer:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share