Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To αγόρι της την αποκάλεσε παχουλή! Λίγο καιρό αργότερα πήρε την πιο γλυκιά εκδίκηση (photos)

3 Μαΐου 2017 12:00
To αγόρι της την αποκάλεσε παχουλή! Λίγο καιρό αργότερα πήρε την πιο γλυκιά εκδίκηση (photos)

«Πρέπει να χάσεις κιλά, είσαι παχουλή»» ήταν η ατάκα που άκουσε η Hayley Westoby από το Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον πρώην σύντροφό της και για να τον «εκδικηθεί» άλλαξε ζωή.

Τα 119 κιλά που ζύγιζε -με αυστηρή διατροφή και συστηματική γυμναστική- έγιναν 54.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή : Όλη η αλήθεια για το ποιος θα αποχωρήσει σημερα και τα "μαγειρέματα" που ετοιμάζουν για να μην χάσουν σε τηλεθέαση! Παρασκήνιο

«Πριν μου πει ο τότε σύντροφός μου για τα κιλά μου δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ζύγιζα. Οταν αντιλήφθηκα την εικόνα μου, σοκαρίστηκα. Ετσι κοίταξα την ζωή που έκανα και συνειδητοποίηση ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου. Εβαλα στον εαυτό μου έναν στόχο που ήξερα ότι μπορούσα να επιτεύξω. Αποφάσισα για αρχή να χάσω 5 κιλά και ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα τα έχασα. Συνέχισα να προσπαθώ, να αθλούμαι και να τρέφομαι υγιεινά. Εχω χάσει αισίως 65 κιλά εντελώς φυσικά και είμαι υπερήφανη γι’αυτό που έχω καταφέρει. Δεν θα νιώσω ξανά ντροπή για το σώμα μου. Τα κιλά τα πήρα στο Πανεπιστήμιο. Πριν μου άρεσε να τρέχω και ήμουν πολύ δραστήρια. Στα 18 μου τραυμάτισα το δεξί μου πόδι και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να τρέχω άλλο. Γρήγορα έβαλα βάρος. Ετσι επαναπαύτηκα στην φοιτητική μου ζωή. Ξέχασα τι θα πει «Κάνω γυμναστική» και το μόνο που έκανα ήταν να βγαίνω με τους φίλους μου. Το σπιτικό φαγητό έγινε junk food. Μέχρι που ήρθε ο καβγάς με τον φίλο μου. Ηταν αυτό που με ώθησε να αλλάξω. Διαφωνούσαμε για κάτι ασήμαντο μέχρι που στο τέλος μου είπε ότι «Εχω παχύνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά! Ένας νεκρός μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Η Ηayley Westoby άφησε στην άκρη τα μακαρόνια, τα ψωμιά, τα γλυκά και το αλκοόλ.

«Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη πια που γυμνάζομαι και τρώω σωστά. Εχω γίνει καλύτερος άνθρωπος από αυτή μου τη μεταμόρφωση. Θέλω να βοηθήσω όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους και να νιώσουν καλά με το σώμα τους. Εχασα 65 κιλά από άσκηση και διατροφή και είναι η απόδειξη ότι μπορείς να αλλάξεις κι εσύ. Αν ο σύντροφός μου δεν μου είχε κάνει αυτό το σχόλιο, δεν ξέρω πως θα ήμουν σήμερα. Είμαι ευγνώμων που με οδήγησε σε αυτό το ταξίδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα πέθανε ο Θανάσης Βέγγος! Η τεράστια απώλεια του κορυφαίου Έλληνα ηθοποιού (photos+video)

Δείτε τις φωτογραφίες του gallery του Athensmagazine.gr!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share