Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποιος είναι ο Εύζωνας που συγκλόνισε με τα δάκρυά του όλη την Ελλάδα (photos)

27 Απριλίου 2017 13:07
Ποιος είναι ο Εύζωνας που συγκλόνισε με τα δάκρυά του όλη την Ελλάδα (photos)

Ήταν το παιδί που συγκίνησε όλους τους Έλληνες. Ο Εύζωνας από την Άρτα που λύγισε και δάκρυσε όταν ο Επίσκοπος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας άρχισε να αποθεώνει τους Ευζώνους και την Ελλάδα κατά την διάρκεια του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο Θέμπαρτον της Αδελαΐδας.

Το AthensMagazine.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει όλο το προφίλ του Εύζωνα που πραγματικά μας συγκλόνισε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λούσια, ένα παιδί από την Άρτα, με μεγάλα όνειρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Τα πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια του καρκίνου που οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν!

Ήρθαμε σε επαφή με τους φίλους του, μας ενημέρωσαν πως το όνειρό του είναι να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό στους υπολογιστές ενώ θαυμάζει αρκετά την αρχαία και σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

"Είναι ένα παιδί που μελετάει αρκετά και έχει μεγάλη αγάπη για την χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να γίνει Εύζωνας και δάκρυσε από τα λόγια του Επισκόπου", ανέφερε στο AthensMagazine.gr πολύ κοντινός του φίλος με τον οποίο έχουν μεγαλώσει από παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδαμε στο Survivor: Η αποκάλυψη για την χαμένη ματσέτα, τα νεύρα του Κοκκινάκη με την Λάουρα και η ατάκα του αιώνα από τον Σπαλιάρα…(Βίντεο)

Το AthensMagazine.gr ξετυλίγει το άλμπουμ της ζωής του και σας το μεταφέρει μέσα από εικόνες:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share