Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα μας τρελάνει ο Σκλαβενίτης; Από την μία κλείνει 38 καταστήματα και από την άλλη κάνει εγκαίνια για νέο υπερκατάστημα! Σε ποια περιοχή εγκαινιάστηκε σήμερα;

25 Απριλίου 2017 18:05
Θα μας τρελάνει ο Σκλαβενίτης; Από την μία κλείνει 38 καταστήματα και από την άλλη κάνει εγκαίνια για νέο υπερκατάστημα! Σε ποια περιοχή εγκαινιάστηκε σήμερα;

Στην "καρδιά" του Πειραιά μέσα στο Πασαλιμάνι, εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο υπερκατάστημα του Σκλαβενίτη, στον χώρο που βρισκόταν το πολυκατάστημα του Μαρινόπουλου.

Το υπερκατάστημα που ήδη προσέλκυσε πλήθος πελατών από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, παρέμενε κλειστό εδώ και κάποιους μήνες προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης.

Ωστόσο, ήδη υπάρχει συζήτηση στο επιτελείο της εταιρίας Σκλαβενίτη, για το πως θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εν λόγω κατάστημα, αφού στον Πειραιά, υπάρχουν σε μικρή ακτίνα-σχεδόν στα 500 μέτρα-άλλα δύο καταστήματα της αλυσίδας, ένα στην οδό 2ας Μεραρχίας και ένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ενδέχεται ένα από τα δύο αυτά καταστήματα, να ενσωματωθεί το υπερκατάστημα του Πασαλιμανιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Σόφη Πασχάλη!

Βέβαια αυτό προκαλεί ερωτηματικά γιατί την ίδια ώρα έβαλε λουκέτο σε 38 καταστήματα, τα οποία κατέβασαν ρολά σήμερα όπως σας ενημέρωσε πρώτο το AthensMagazine.gr

Πρόκειται ειδικότερα για 16 καταστήματα στην Β. Ελλαδα, 15 καταστήματα στον Νομό Αττικής και 7 καταστήματα στην Νότια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AthensMagazine.gr, οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα όσο το δυνατόν πλησιέστερα του τόπου κατοικίας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Σε σχετική ανακοίνωση εξάλλου του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας Σκλαβενίτης αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τέλος σας προτρέπουμε να ζητάτε και να λαμβάνετε επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο ώστε να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης απο συγκεκριμένα κέντρα».

Επίσης από 1η Απριλίου ξεκίνησε και η παροχή έκπτωσης 5% στους εργαζομένους των «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» η οποία παρέχεται πλέον σε όλους.

Να σημειωθεί ότι το δίκτυο των καταστημάτων Ελληνικές Υπεραγορές θα καλύπτει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας με 383 καταστήματα όλων των τύπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εντατική πασίγνωστος τραγουδιστής!

Συνολικά πλέον το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Σκλαβενίτη, το οποίο θα τριπλασιαστεί, θα αριθμεί 544 καταστήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share