Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Σκότωσε την κόρη του live στο Facebook κι ύστερα αυτοκτόνησε! Σε κατάσταση - σοκ η μητέρα του μωρού που τους παρακολουθούσε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα

25 Απριλίου 2017 16:27
Φρίκη: Σκότωσε την κόρη του live στο Facebook κι ύστερα αυτοκτόνησε! Σε κατάσταση - σοκ η μητέρα του μωρού που τους παρακολουθούσε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα

Συντετριμμένη η μητέρα παρακολούθησε τον θάνατο του μωρού της από τον ίδιο τον πατέρα του

Εκτός ελέγχου βγήκε η ζήλια που ενός 20χρονου πατέρα από την Ταϊλάνδη προς τη μητέρα της 11 μηνών κόρης του. Ο Wuttisan Wongtalay κατηγόρησε τη σύντροφό του Jiranuch Trirat πως τον απατούσε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με τη μικρή κόρη τους Beta.



Όπως γράφει η εφημερίδα The Scottish Sun, ο 20χρονος ανέβηκε σε ένα κτίριο, άνοιξε το Facebook live stream, έδεσε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του άτυχου μωρού και το έριξε στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκληματική ενέργεια: Χτύπησαν τον Τσουκαλά με σφυρί στο κεφάλι! Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!



Μετά κατέβηκε κάτω, βρήκε τη σορό του παιδιού και απαγχονίστηκε και ο ίδιος.

Συντετριμμένη η Jiranuch είδε τον θάνατο του παιδιού της και κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε πατέρα και κόρη νεκρούς. Όπως είπε η 21χρονη, είχε φύγει το πρωί από το σπίτι όταν ο Wuttisan απείλησε να τη σκοτώσει, κατηγορώντας την πως είχε σχέση με άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά! Ο Σκλαβενίτης βάζει λουκέτο σε 38 καταστήματα - Κατέβασαν ρολά σήμερα



Η Jiranuch γύρισε αργότερα στο σπίτι και τηλεφώνησε στον σύντροφό της αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει. Τότε άνοιξε το Facebook και είδε το φρικτό βίντεο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φόνος και η αυτοκτονία ήταν «πράξεις ζήλιας»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share