Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό: Αποκαλύπτει και ραγίζει καρδιές η τραγική μάνα του κυβερνήτη του ελικοπτέρου! "Ο γιος μου τους είπε να...!"

22 Απριλίου 2017 15:31
Συγκλονιστικό: Αποκαλύπτει και ραγίζει καρδιές η τραγική μάνα του κυβερνήτη του ελικοπτέρου!

"Τη Δευτέρα το πρωί επικοινώνησα μαζί του. Ταυτόχρονα, δέχθηκε μια κλήση και τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον για τις λεπτομέρειες της μοιραίας πτήσης", λέει χαρακτηριστικά η Τάνια Γούλα, μητέρα του τραγικού κυβερνήτη ελικοπτέρου στην εφημερίδα "Ειδήσεις"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε ο χειμώνας: Σε ποια πόλη χιονίζει αυτή την στιγμή; (video)

Στη συνέχεια αποκαλύπτει τα όσα άκουσε: "Η στιχομυθία που εγώ άκουσα ήταν η εξής: "Καλά, δεν κάναμε την πτήση νωρίτερα που ο καιρός ήταν καλός; Αύριο, ο καιρός δεν ξέρω πώς θα είναι". Κατάλαβα ότι ο γιος μου ήθελε να πετάξει την Τρίτη που ο καιρός ήταν καλός και όχι την Τετάρτη το πρωί, όταν έπεσε το ελικόπτερο και ο καιρός ήταν άσχημος".

Επίσης, συνεχίζει το δημοσίευμα, σε εκείνο το προφητικό, όπως αποδείχθηκε, τηλεφώνημα άκουσε το γιο της να λέει στον αξιωματικό που είχε επικοινωνήσει μαζί του: "Στις οκτώ παρά είκοσι να είστε εκεί. Να μην αργήσετε, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να σβήσω και να ανεφοδιάσω". Δεν κατάλαβε, όπως είπε στην εφημερίδα, τι ακριβώς εννούσε και ούτε τον ρώτησε να μάθει.

Από εκείνη τη στιγμή η Τάνια Γούλα είχε ένα κακό προαίσθημα και καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν ήθελε όμως να εμπλακεί στη δουλειά του γιου της.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, Παρασκευή 21.04.2017, δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία ανέφερε πως ο Δημοσθένης Γούλας φέρεται να είχε ζητήσει από την 1η Στρατιά άδεια για να πραγματοποιήσει την πτήση στις 10.00 το πρωί (σ.σ. αντί στις 07:30) λόγω της πρόγνωσης του καιρού. Η άδεια αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν δόθηκε...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share