Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγίζουν καρδιές! Αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν από τους κολλητούς του 19χρονου Παύλου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στον Εύοσμο - Τραγική φιγούρα η μάνα του

29 Μαρτίου 2017 18:51
Ραγίζουν καρδιές! Αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν από τους κολλητούς του 19χρονου Παύλου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στον Εύοσμο - Τραγική φιγούρα η μάνα του

Σοκαρισμένοι και μουδιασμένοι από τον πόνο είναι οι φίλοι του 19χρονου Παύλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μαζί με άλλους τρεις φίλους του.

Όλοι μιλούν για ένα από τα καλύτερα παιδιά που ήθελε πάντα να βοηθάει και έτρεχε πάντα σε όποιον τον είχε ανάγκη.

«Ο Παύλος είχε περάσει πολλά, αλλά είναι δυνατό παιδί. Δεν του άξιζε αυτό το τέλος», είπαν οι φίλοι του νεαρού.

Παραδέχονται μάλιστα ότι ο Παύλος ήταν λάτρης της ταχύτητας και του άρεσαν πολύ τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα. Πρόσφατα μάλιστα είχε καταφέρει να αγοράσει καινούργιο μηχανάκι, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Παρ’ όλ’ αυτά όπως λένε ήταν πολύ προσεκτικός, ειδικά όταν είχε συνοδηγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Τζαμάικα απαγορεύονται οι γκέι! Τους μαχαιρώνουν, τους πετάνε οξύ, τους καίνε ζωντανούς κι αναγκάζονται να ζουν στους υπονόμους (photos + video)

«Στο δρόμο πρόσεχε πάρα πολύ. Ειδικά όταν είχε άλλο άτομο μαζί του, τα μάτια του τα είχε 400. Για την ηλικία του οδηγούσε καλύτερα και από έναν έμπειρο οδηγό και ποτέ δεν έπινε. Όχι μόνο γιατί οδηγούσε, αλλά δεν του άρεσε να πίνει. Του άρεσε η ταχύτητα, αλλά δεν είχε περιθώρια να τρέξει, όλοι τον είχαμε από κοντά και του λέγαμε να προσέχει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Η τρομερή αλλαγή στο chat του messenger που έχει ξετρελάνει όλους τους χρήστες!

Το πιο τραγικό από όσα αποκαλύπτουν είναι ότι ο 19χρονος είχε χάσει τον πατριό του επίσης από δυστύχημα με μηχανάκι, αποδεικνύοντας ότι η μοίρα παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια σε κάποιους ανθρώπους. Μάλιστα ο Παύλος λάτρευε τη μητέρα του, η οποία τώρα δεν μπορεί να συνέλθει από το διπλό χτύπημα που της επεφύλασσε η ζωή.

Το μεγαλύτερο ερώτημα που βασανίζει τους φίλους του είναι γιατί είχαν βγει τα πέντε παιδιά το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Νεκρός άνδρας σε τροχαίο!

Εκείνοι που γνώριζαν τον Παύλο καλά, λένε ότι με τα παιδιά είχε γνωριστεί τον τελευταίο χρόνο, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν απάντηση γιατί μπήκε στο μοιραίο Volvo ενώ ήξερε ότι ο 17χρονος δεν είχε δίπλωμα.

«Ήταν να γίνει κι έγινε δυστυχώς. Ίσως ο πατριός του να τον ήθελε μαζί του», μας είπαν.

Η κηδεία του 19χρονου Παύλου θα γίνει αύριο στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στο Κοιμητήριο Ευόσμου.

Πηγή: Star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share