Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδηση - σοκ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σπουδαίος ηθοποιός!

24 Μαρτίου 2017 12:25
Είδηση - σοκ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σπουδαίος ηθοποιός!

Ο θρυλικός «Ερ Μονέτζα» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών στο σπίτι του στο Μαϊάμι την Τετάρτη το βράδυ (τοπική ώρα) σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο διάσημος για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε σπαγγέτι γουέστερν και αστυνομικές κωμωδίες, Τομάς Μιλιάν ήταν γεννημένος στην Κούβα και το πραγματικό του όνομα ήταν Τομάς Κουίντιν Ροντρίγκεζ Μιλιάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Λιβαδειά: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 10χρονο κορίτσακι! Ήρωας ένας περαστικός που της έσωσε την ζωή

Τα τελευταία χρόνια έμενε στις ΗΠΑ αν και η καριέρα του απογειώθηκε όταν συνεργάστηκε στην Ιταλία με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Λουκίνο Βισκόντι και το Τσίτο Μαζέλι. Χαρακτηριστική στιγμή της καριέρας του ήταν η ερμηνεία του επιθεωρητή Νίκο Γκιράλντι, που βασίστηκε στον Φρανκ Σέρπικο, τον κεντρικό χαρακτήρα της ομώνυμης ταινίας του 1973.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάφει με κιμωλία ένα παλιό λάστιχο και ξεκινάει να το κόβει! Μόλις δείτε τι έφτιαξε στο τέλος, θα χάσετε το μυαλό σας!

Σημαντικές ήταν και οι συμμετοχές του στις ταινίας «Τράφικ» του Στίβεν Σόντερμπεργκ , «JFΚ» του Όλιβερ Στόουν και το «Άμισταντ» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Τομάς Μιλιάν σύμφωνα με τις αρχές, πέθανε την Τετάρτη το βράδυ αλλά το πτώμα του ανακαλύφθηκε χθες, από τη φίλη του Μόνικα Κατανέο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που οι «Διάσημοι» γύρισαν την πλάτη στον Αγγελόπουλο! Τον έπιασαν να…

«Μόλις την περασμένη εβδομάδα μου είχε ζητήσει να τον πάω στη Ρώμη για να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής του και να πεθάνει στην πόλη, που είχε τιμηθεί για τελευταία φορά, τότε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ρώμης του 2014» είπε η κ. Κατανέο στο πρακτορείο Ansa.

Ο Μιλιάν είχε ένα γιο, τον Τομάζο, που ζει στην Νέα Υόρκη ενώ η σύζυγός του πέθανε το 2012.

Πηγή:iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share