Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου: Τι αποκάλυψε για τη δολοφονία μέσα από τη φυλακή

22 Μαρτίου 2017 20:15
Συγκλονίζει η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου: Τι αποκάλυψε για τη δολοφονία μέσα από τη φυλακή

Τι αποκάλυψε για τη φρικτή δολοφονία στο Κορωπί η 26χρονη φόνισσα;

Πλήρως μετανοημένη για το έγκλημα που διέπραξε και συντάραξε όλη την Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο εμφανίζεται η 26χρονη δολοφόνος της 35χρονης συζύγου του 41χρονου εραστή της στο Κορωπί.

Σύμφωνα με δηλώσεις της από της φυλακή Θηβών στην »Εσπρέσσο», η 26χρονη έχει μετανοήσει και έχει στραφεί στο Θεό.

Όπως τονίζει η 26χρονη: «Μέσα στη φυλακή άνοιξαν τα μάτια μου και είδα τον Θεό. Συνειδητοποίησα τη βαρύτητα του εγκλήματος που διέπραξα. Με βοήθησε σε αυτό και ο ιερωμένος των φυλακών στον οποίο πηγαίνω και εκκλησιάζομαι μαζί με τα παιδιά μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Με ποιον πίνει καφέ η... πρώην κυρία Κυριακού! (Photo)



«Προσπαθώ να καθαρίσω τη συνείδησή μου, που με βασανίζει μέρα και νύχτα. Ζητώ συγχώρεση από όλους τους ανθρώπους που πλήγωσα, κυρίως από τα παιδιά της Θοδώρας και τα δικά μου».

Την ίδια στιγμή, σημειώνει στην εφημερίδα ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα ενώ σύμφωνα με όσα λέει «μετά τα χτυπήματα, έφυγε από το σπίτι κι η 35χρονη γυναίκα ήταν ακόμη όρθια».

Το έγκλημα

Σοκ σε όλο το πανελλήνιο προκάλεσε με την αγριότητά του, το έγκλημα 35χρονης, μάνας δύο παιδιών στο σπίτι της στο Κορωπί από την 26χρονη για τα »μάτια» του συζύγου της πρώτης και εραστή της δεύτερης, ενός 41χρονου μηχανικού αυτοκινήτων.



Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο μηχανικός ζούσε στην ουσία μια διπλή ζωή και μάλιστα… εν γνώσει και των δύο γυναικών, έχοντας αποκτήσει παιδιά και με τις δύο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο τρομοκράτης που "πάγωσε" το Λονδίνο

Αυτή την παράλογη κατάσταση ήρθε να τερματίσει η αποτρόπαια πράξη της 26χρονης, η οποία πήγε στο σπίτι της συζύγου του συντρόφου της και την μαχαίρωσε μπροστά μάλιστα στα παιδιά της.

Πηγή: Fimes.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share