Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χοντρό κόλπο με την Hellenic Seaways! Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις μετά το μπάσιμο του Μάριου Ηλιόπουλου

20 Μαρτίου 2017
Χοντρό κόλπο με την Hellenic Seaways! Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις μετά το μπάσιμο του Μάριου Ηλιόπουλου

Είναι σε όλους γνωστό οτι η Minoan Lines του ομίλου Grimaldi, αποτελεί τον βασικό διεκδικητή για το ποσοστό του 40,4% της Hellenic Seaways που αυτή τη στιγμή κατέχει η τράπεζα Πειραιώς. Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν οτι ακόμα δυο διεκδικητές έχουν μπει στη μάχη για την απόκτηση του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Η καταλκτική ημερομηνία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών είναι η 20η Μαρτίου και στην κούρσα για το 40,4% της Hellenic Seaways, φαίνεται πως έχουν μπει τόσο η Fortress Group που ώς γνωστόν έχει επενδύσει στην ελληνική ακτοπλοΐα μέσω της Attica Group, όσο και το επενδυτικό σχήμα Eagle Mind Shipping με επικαφαλής τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, ιδιοκτήτη της Seajets.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

Έτσι λοιπόν, αν η Minoan Lines του ομίλου Grimaldi αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού, αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της Hellenic Seaways καθώς πλέον θα διαθέτει το 88,8% των μετοχών.

Στην περίπτωση όμως, που κάποιος εκ των άλλων δυο διεκδικητών, καταφέρει να αναδειχθεί νικητής και να αποκτήσει το πολυπόθητο 40,4% της τράπεζας Πειραιώς, τότε στη Hellenic Seaways δημιουργείται ένας δεύτερος ισχυρός πόλος, κάτι που κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι εξελίξεις θα φέρει όχι μόνο στην ίδια την εταιρεία αλλά και στην ελληνική ακτοπλοΐα γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ηθοποιός σοκάρει: "Γνωρίζω ότι μου μένουν λίγες μέρες ζωής"

Πηγή: nautilia.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share