Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην οικογένεια Βγενόπουλου μετά τον θάνατο του Ανδρέα! Τι βρήκε στο σπίτι ο πρωτότοκος γιος και έχασε την γη κάτω από τα πόδια του;

20 Μαρτίου 2017
Πόλεμος στην οικογένεια Βγενόπουλου μετά τον θάνατο του Ανδρέα! Τι βρήκε στο σπίτι ο πρωτότοκος γιος και έχασε την γη κάτω από τα πόδια του;

Μερικές εβδομάδες αργότερα ο πρωτότοκος γιος του Βγενόπουλου, που είχε επιστρέψει πριν από μερικούς μήνες από την Αμερική στην Ελλάδα έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στα Ναυτιλιακά για να υπηρετήσει τη θητεία του στον Στρατό, μαζί με την αδελφή του θέλησαν να περάσουν και πάλι από το σπίτι του πατέρα τους. Με τη Ρίτα Σουβατζόγλου άλλωστε είχαν ανέκαθεν μια ιδιαίτερα στενή σχέση. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Βγενόπουλου έδειχνε ότι αγαπούσε τα δύο παιδιά του, τα οποία μάλιστα η κόρη της Αλεξάνδρα που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, θεωρούσε αδέλφια της. Μέχρι τη συγκεκριμένη στιγμή η φαμίλια του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία φαινόταν αγαπημένη.

Εκείνο το πρωινό το γραφείο-στρατηγείο του Ανδρέα Βγενόπουλου εντός της οικίας του ήταν κατά έναν περίεργο λόγο κλειδωμένο. Λίγη ώρα αργότερα Φίλιππος και Μελίνα έφευγαν από την έπαυλη του πατέρα τους χωρίς να έχουν πάρει μαζί τους ούτε ένα προσωπικό του αντικείμενο. Το περίεργο είναι ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος διέθετε μια ολόκληρη συλλογή από πανάκριβα συλλεκτικά ρολόγια, η τύχη των οποίων αγνοείται. Τις επόμενες ημέρες ο Φίλιππος, ο οποίος διέθετε κλειδιά της βίλας αφού έμενε εκεί, προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι και βρέθηκε προ διπλής εκπλήξεως. Φίλοι του ισχυρίζονται ότι βρήκε τις κλειδαριές αλλαγμένες, με τη Ρίτα Σουβατζόγλου να ρωτάει εκείνον και την αδελφή του: «Τι ψάχνετε; Ο,τι και να ψάχνετε δεν θα βρείτε απολύτως τίποτα. Δεν το ξέρετε; Ο πατέρας σας πέθανε φτωχός αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας



Λέγεται ότι το σοκ τους ήταν τεράστιο. Ο Φίλιππος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Από εκεί που θα διαδεχόταν τον πατέρα του στις επιχειρήσεις βρέθηκε χωρίς μία στην τσέπη. Μπροστά στην απόγνωσή του ζήτησε στέγη σε κάποιο φιλικό σπίτι, στο οποίο μάλιστα φιλοξενείται μέχρι και σήμερα. Οι φίλοι του λένε ότι «είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, ευγενής και αποφεύγει να σχολιάσει το θέμα. Σαν να μην έχει ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, δίνει την εικόνα του παιδιού που έχασε το στήριγμά του, τον άνθρωπο που αγαπούσε περισσότερο από καθετί στη ζωή του. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έκανε τατουάζ στο στήθος του, ακριβώς στο σημείο της καρδιάς, τα λόγια που του είχε γράψει ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε παλαιότερο γράμμα του: “Ο,τι και να γίνει, εγώ θα σ’ αγαπώ για πάντα”. Αν το πρώτο σοκ του Φίλιππου ήταν ο χαμός του, το δεύτερο ήταν η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς της Ρίτας, της γυναίκας που μέχρι πριν από λίγους μήνες αντιμετώπιζε σαν δεύτερη μητέρα του, αλλά και της κόρης της Αλεξάνδρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Ο Φίλιππος και η Αλεξάνδρα μάλιστα πριν από λίγες ημέρες αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες. «Δεν με είδες ποτέ σαν αδελφό σου. Η οικογένεια υπήρξε εικονικά αγαπημένη όσο ζούσε ο πατέρας μου. Κρίμα, τώρα που πέθανε όλα άλλαξαν. Με κατηγορείς ότι δεν είμαι εντάξει ενώ στην ουσία εσείς δεν είστε καθόλου εντάξει!», φέρεται να της απάντησε στα σκληρά της μηνύματα, στα οποία ήταν φανερό ότι έπαιρνε τη θέση της μητέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ηθοποιός σοκάρει: "Γνωρίζω ότι μου μένουν λίγες μέρες ζωής"

Η Αλεξάνδρα Βαλετοπούλου είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ηταν με την πλευρά της μητέρας της, η οποία είχε ήδη λάβει αυστηρή προειδοποίηση με ένα εξώδικο που της απεστάλη πριν από λίγες ημέρες από το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού. Μέσω της εξώδικης διαμαρτυρίας ο 22χρονος Φίλιππος ζητούσε από τη Ρίτα Σουβατζόγλου να ενημερωθεί τόσο για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του, όσο και για τα χρέη του προς το Δημόσιο προκειμένου να αξιολογήσει μαζί με τον δικηγόρο του την κατάσταση και να πράξει αναλόγως. Το γεγονός άλλωστε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος διέθετε το 50% της ναυτιλιακής εταιρείας Bariba, το τιμόνι της οποίας προόριζε για τον γιο του, καθιστά την αξίωσή του άκρως σοβαρή. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η κόρη του Μελίνα, η οποία ψάχνει τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα της μέσω του δικηγόρου της.

Πηγή: Protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share