Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Προκαλούν χωρίς όριο οι Τούρκοι: Με αλβανικά χρώματα η Ελλάδα και με τουρκικά η Γερμανία! (Photo)

20 Μαρτίου 2017
Προκαλούν χωρίς όριο οι Τούρκοι: Με αλβανικά χρώματα η Ελλάδα και με τουρκικά η Γερμανία! (Photo)

«Εμπρηστικό» χάρτη όπου απεικονίζονται προβλέψεις για την κατάσταση στην Ευρώπη το 2050, όσον αφορά στις δεύτερες πολυπληθέστερες εθνοτικές ομάδες, δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η τουρκική εφημερίδα Star, συνοδευόμενο από τον πομπώδη τίτλο «ο φόβος της ημισελήνου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

Οι Τούρκοι συντάκτες φέρνουν τα πάνω κάτω, απεικονίζοντας την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ με αλβανικά χρώματα, την Αλβανία με ελληνικά, την Πορτογαλία με βραζιλιάνικα, τη Γαλλία με αλγερινά, τη Γερμανία με τουρκικά, την Πολωνία με γερμανικά, την Ισπανία και την Ιταλία με ρουμανικά, τις χώρες της Βαλτικής και τη Λευκορωσία με ρωσικά και άλλα παρεμφερή. Παράλληλα, στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως οι γεννήσεις στην Ευρώπη μειώνονται και το ποσοστό του γηραιού πληθυσμού αυξάνεται, ενώ αντίθετα ο τουρκικός και ο μουσουλμανικός εν γένει πληθυσμός αυξάνεται- κάτι που σημαίνει πως σε αρκετές χώρες ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα ανταγωνίζεται τον χριστιανικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ημέρες η έντονη διπλωματική αντιπαράθεση μεταξύ της Τουρκίας και ευρωπαϊκών χωρών, που χαρακτηρίζεται από εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις από πλευράς του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και άλλων αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης.

Πηγή: Huffingtonpost.gr