Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι δύο περιοχές της χώρας που περιμένουν μεγάλο σεισμό οι σεισμολόγοι!

20 Μαρτίου 2017
Προειδοποίηση κινδύνου: Οι δύο περιοχές της χώρας που περιμένουν μεγάλο σεισμό οι σεισμολόγοι!

Ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης το είπε ξεκάθαρα. Υπάρχουν δυο περιοχές της χώρας για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης μεγάλου σεισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκική απόβαση στην Αθήνα: Δεν φαντάζεστε πόσα ακίνητα έχουν αγοράσει οι "γείτονες" στην πρωτεύουσα τον τελευταίο μήνα!

Όπως εξήγησε ο καθηγητής, η χώρα ολόκληρη βρίσκεται ουσιαστικά σε μια μέγγενη που σχηματίζουν απ' τη μια το ρήγμα της Ανατολίας και απ' την άλλη η αφρικανική πλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν Βαρδινογιάννης – Αλοιμόνου! Στα δικαστήρια το ζευγάρι….

Η χώρα μας έχει μεγάλη σεισμικότητα. Ο κ. Τσελέντης είπε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει ενεργοποίηση των ελληνικών ρηγμάτων η τελευταία έξαρση στην Ιταλία, ωστόσο αποκάλυψε ότι οι επιστήμονες έχουν επιστημονικές ενδείξεις για δυο συγκεκριμένες περιοχές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

Ο σεισμός στέλνει μηνύματα πριν εκδηλωθεί, είπε ο καθηγητής, λέγοντας παράλληλα ότι οι ενδείξεις έχουν εντοπιστεί σε δυο περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share