Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό ατύχημα στην Καλαμαριά! Νεκρός εργαζόμενος...

14 Μαρτίου 2017
Τρομακτικό ατύχημα στην Καλαμαριά! Νεκρός εργαζόμενος...

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο χειριστής του γερανού στο εργοτάξιο του μετρό στην Καλαμαριά, το βράδυ της Δευτέρας.

Η τραγωδία συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο άτυχος χειριστής φαίνεται ότι επιχείρησε να «τραβήξει» με το γερανό, ένα όχημα εργασίας. Υπό συνθήκες που ερευνώνται ο γερανός ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το κουβούκλιο (στη βάση του γερανού) στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο χειριστής, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.

Το αναποδογυρισμένο κουβούκλιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αιωρείται, καθώς φαίνεται ότι συγκρατήθηκε από δοκούς που απέτρεψαν την πτώση του μέσα στο όρυγμα, το βάθος του οποίου υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 15 μέτρα.

Δείτε επίσης: Ότι έγινε χθες στο Survivor: Η απαράδεκτη συμπεριφορά Χανταμπάκη, το ξύλο με τον Αγγελόπουλο και η μεγάλο ανατροπή στην μάχη για την ασυλία!

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του άτυχου χειριστή. Πυροσβέστες, εργαζόμενοι του Μετρό και διασώστες με τη συνδρομή δύο μεγάλων γερανοφόρων οχημάτων κατάφεραν να μετακινήσουν το αναποδογυρισμένο όχημα και να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 50χρονο.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 50 ετών, παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά το δυστύχημα αιμόφυρτος στο κουβούκλιο του οχήματος. Ήταν αδύνατο να απεγκλωβιστεί άμεσα με τα μέσα που είχαν στη διάθεση τους τα διασωστικά οχήματα της πυροσβεστικής. Τελικά δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε νεκρός.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι συγγενείς του χειριστή που παρακολουθούσαν με αγωνία τις προσπάθειες ανάσυρσης και ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι μπορεί να είναι ζωντανός. Μόλις αντίκρισαν την σορό του ανθρώπου τους "λύγισαν".

Ο άτυχος άνδρας ήταν υπεργολάβος της κατασκευάστριας εταιρίας και ιδιοκτήτης του γερανοφόρου οχήματος.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share