Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Φρίκη στην Κρήτη: Εδώ βρέθηκε ο σκελετός! Σε ποιον ανήκει;

17 Φεβρουαρίου 2017
Φρίκη στην Κρήτη: Εδώ βρέθηκε ο σκελετός! Σε ποιον ανήκει;

Ο χρόνος θανάτου ο οποίος θα προσδιοριστεί από τις εργαστηριακές εξετάσεις των ιατροδικαστών, όπως επίσης η διαπίστωση για το αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια, είναι τα δύο βασικά στοιχεία που θέλει να έχει άμεσα η τοπική ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο, για να ρίξει φως στην υπόθεση με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι στην περιοχή των Μαλίων.

Και ενώ τα πρώτα στοιχεία "δείχνουν" νεαρό άνδρα, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. Η ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ καθώς και το Εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματα.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού! (video)

Να σημειωθεί ότι το κτίσμα που περιβάλλει το πηγάδι, το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες του ekriti.gr κατασκευάστηκε πριν από περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα πάντως, με όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος, Σήφης Κανακουσάκης, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, παρά το γεγονός ότι η μοναδική εξαφάνιση στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, είναι αυτή του 20χρονου Βρετανού Στίβεν Κουκ.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, επανέλαβε ότι από τα ευρήματα, φαίνεται ότι το κρανίο δεν φέρει εμφανή χτυπήματα. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, οι έρευνες συνεχίζονται στο αποκλεισμένο σημείο προκειμένου να βρεθούν και τα υπόλοιπα οστά...

Πηγή: ekriti


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων