Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας όπως κάνουν οι επαγγελματίες!

17 Φεβρουαρίου 2017
Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας όπως κάνουν οι επαγγελματίες!

Αν σκέφτεστε να πάρετε σκύλο ή έχετε ήδη έναν, καλό θα ήταν να του μάθετε μερικές βασικές εντολές. Η εκπαίδευση της υπακοής, όχι μόνο βοηθάει στην ανατροφή ενός ευτυχισμένου και αφοσιωμένου φίλου, αλλά το σημαντικότερο είναι, ότι μπορεί να σώσει τη ζωή του αγαπημένου φίλου σας.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές από τον διάσημο εκπαιδευτή σκύλων Σεζάρ Μιλάν.

1

Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ή να υιοθετήσετε έναν σκύλο, πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι το πεπτικό τους σύστημα λειτουργεί πολύ γρήγορα. Οπότε, 15-30 λεπτά μετά το φαγητό τους νιώθουν την ανάγκη να ουρήσουν. Οπότε, πρέπει να τους πηγαίνετε συχνές βόλτες έξω.

Δείτε επίσης: Deal: Έφτασε μια ανάσα από το όνειρο και δεν του έφτασαν ούτε για.. καφέ! Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Βασίλη! (video)

2

Δεν σημαίνει, ότι θέλετε ο σκύλος σας να είναι ρομπότ, αλλά θα πρέπει να έχει μια ήρεμη συμπεριφορά και να κάθεται κάτω σε μερικές περιπτώσεις.

Πώς να τον μάθετε:

3

Το “Έλα” είναι ίσως η πιο σημαντική εντολή που πρέπει να μάθει ο σκύλος σας. Δεν είναι σημαντική μόνο για λόγους συμπεριφοράς, αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Πώς να τη μάθετε στον σκύλο σας:

4

Αυτή η εντολή είναι πολύ σημαντική ειδικά αν θέλετε ο σκύλος σας να μείνει μακριά από φαγητά ή αντικείμενα που βρίσκονται στο έδαφος.

Πώς να τη μάθετε στον σκύλο σας:

5

Αυτή η εντολή μαθαίνει στον σκύλο σας να παραμένει ήρεμος σε διάφορες καταστάσεις, όπως το να τρέχει πίσω από άλλα σκυλιά ή να πηδάει πάνω σε άλλους ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Στη μάχη της εκπαίδευσης! Η ιστορία της μαθήτριας που κάνει 2,5 ώρες κάθε μέρα για να πάει στο σχολείο!

Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας:

6

Είναι σημαντικό ο σκύλος σας να έχει τον δικό του χώρο για να κοιμάται, αλλά θα πρέπει να τον εκπαιδεύσετε να πηγαίνει εκεί.

Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας:

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων