Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Πώς θα ξεμυρίσουν τα ρούχα σου από την μυρωδιά της Τσικνοπέμπτης, χωρίς να τα πλύνεις

17 Φεβρουαρίου 2017
Πώς θα ξεμυρίσουν τα ρούχα σου από την μυρωδιά της Τσικνοπέμπτης, χωρίς να τα πλύνεις

Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να πλυθούν. Αν, όμως, θέλεις να ξαναφορέσεις το τζιν παντελόνι σου πριν το βάλεις για πλύσιμο και αυτό μυρίζει (για παράδειγμα καπνό από το χθεσινό βράδυ που βγήκες να διασκεδάσεις) υπάρχει η λύση να διώξεις τη μυρωδιά και να το φορέσεις για ακόμα μία φορά.

Βάλε το τζιν σου σε μία πλαστική σακούλα και βάλε τη σακούλα στην κατάψυξη για ένα ολόκληρο βράδυ. Αυτή η διαδικασία θα διώξει τις μυρωδιές και θα σε κάνει να μην πλένεις συνεχώς το τζιν σου φοβούμενη ότι θα ξεθωριάσει το χρώμα του που τόσο αγαπάς.

Δείτε ακόμη: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί σου, περίμενα να χωρίσεις από τον Λιάγκα»: Η εξομολόγηση on-air που άφησε κάγκελο τη Φαίη Σκορδά

Αν από την άλλη μεριά θέλεις να ξαναφορέσεις ένα πουκάμισο πριν το βάλεις για πλύσιμο ψέκασέ το με λίγη βότκα έτσι ώστε να φύγουν οι δυνατές μυρωδιές. Αφού το ψεκάσεις άφησέ το να στεγνώσει. Το αλκοόλ θα σκοτώσει τα βακτήρια που προκαλούν τις μυρωδιές.

Τέλος, για να αφαιρέσεις τις οσμές και τον ιδρώτα από τα sneakers σου μπορείς απλά να ρίξεις λίγη μαγειρική σόδα στο εσωτερικό τους. Το θαυματουργό αυτό υλικό θα απορροφήσει τον ιδρώτα και θα διώξει τις οσμές.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ