Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δάφνη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η συγγραφέας που κράζει τον Κανάκη και πλακώνεται με τον Κορτώ - Η Μύκονος, το Λονδίνο και οι... περίεργες πόζες (PHOTOS)

1 Ιουνίου 2015
Δάφνη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η συγγραφέας που κράζει τον Κανάκη και πλακώνεται με τον Κορτώ - Η Μύκονος, το Λονδίνο και οι... περίεργες πόζες (PHOTOS)

Ποια είναι η Δάφνη Χρονοπούλου
Πρόκειται για μια άγνωστη συγγραφέα, η οποία αυτοσυστήνεται «συγγραφέας και blogger». Η ίδια ανφέρει ότι γεννήθηκε στην Aθήνα, έμαθε αγγλικά στο Λονδίνο και ζει στη Mύκονο. Έχει γράψει, τα εξής βιβλία: «Oι Προεκτάσεις της Mαύρης Kάλτσας», «Iαπωνικά Λουλούδια Του Tσαγιού», «Όνειρο Mέσα Σε Όνειρο», «Tρεις Iστορίες», «H Πόρτα Tης Ληνώς»...

Πάντως, στη Μύκονο όπου δηλώνει ότι ζει φωτογραφίζεται σε απίστευτες πόζες.

Δείτε μερικές:

Μαλλιά κουβάρια με τον Αύγουστο Κορτώ

Στο κείμενο αντέδρασε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ καθώς θεώρησε ότι η φράση «Δυό τα πολύ γνωστά ονόματα της λογοτεχνίας που θησαύρισαν πέρσι με μυθιστορίες με θέμα τις μάνες τους» αφορά τον ίδιο.

γραψε λοιπόν την απάντησή του στο Facebook: «Δεν έχω διαβάσει ακόμα το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη. Αυτό που ξέρω, ωστόσο, είναι ότι η μνήμη των γονιών του καθενός είναι ιερή, και του ανήκει απόλυτα, και ότι όποιος τρίτος την προσβάλλει είναι το ομηρικό 'άχθος αρούρης'.
(Και όχι, δεν με πείραξε η μπηχτή της κυρίας Χρονοπούλου, όπως βεβαίως και δεν 'θησαύρισα' από τη νεκρή μου μάνα. Το Κατερινάκι ήταν μια διαδικασία ιδιωτική, μύχια, επώδυνη και ακριβή, και ουδείς μπορεί να αγγίξει τη μάνα μου όπως την περιέχω - πολλώ δε μάλλον μια τόσο επιδερμική κακοήθεια)».

Με ανάρτησή της στο facebook, η Δάφνη Χρονοπούλου γράφει ότι ο Αύγουστος Κορτώ την απειλεί με μήνυση αν δεν αφαιρέσει αρνητικό σχόλιο στο οποίο αναφέρεται το όνομά του:
Η κόντρα μεταξύ των δύο συγγραφέων μεταφέρθηκε και στο Twitter, όπου διαπιστώνουμε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να βρεθούν σύντομα σε κάποια δικαστική αίθουσα...

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share