Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Μήπως μας δουλεύουν; - Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μια φωτογραφία "καίει" την Σπυροπούλου!

13 Δεκεμβρίου 2018 10:18
My Style Rocks: Μήπως μας δουλεύουν; - Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μήπως κάτι μας κρύβουν στο My Style Rocks ή απλά μας... δουλεύουν;

Υποτίθεται ότι οι παίκτριες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι για να διαγωνιστούν για το στυλ τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές δεν γνωρίζονται με κανέναν από την παραγωγή. Σωστά;

Αυτό υποτίθεται ότι ισχύει. Όμως κάτι δεν πάει καλά και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τους δαιμόνιους χρήστες του twitter!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! - Τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο!

Ένας από τους χρήστες, φανατικός τηλεθεατής του My Style Rocks 2, ανακάλυψε μια φωτογραφία την οποία και μοιράστηκε διαδικτυακά.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία "καίει" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και μια από τις παίκτριες, την νεαρή Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης, απεικονίζονται οι δυο Κωνσταντίνες να απολαμβάνουν τον καφέ τους, αρκετό καιρό πριν η νεαρή δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks 2 και φυσικά πριν η Queen Dina αναλάβει χρέη παρουσιάστριας στο παιχνίδι.

"Βρε ποια μας θυμίζει, ποια μας θυμίζει... ΑΑΑ ναι... Την Κωνσταντίνα... πέρυσι... καμία δεν γνωρίζει καμία εκεί μέσα τελικά" έγραψε ο χρήστης και συνόδευσε την φωτογραφία του.

Μια ερώτηση έχουμε εμείς μόνο... Επιτρέπεται αυτό και αν ναι γιατί το παίζουν on camera ότι δεν γνωρίζονται;

Δείτε τη φωτογραφία:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για την μεγάλη Μαίρη Λίντα!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share