Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks - Έκτακτη ανακοίνωση για την Βικτώρια Καρύδα: Όσα είπε με φωνή σπασμένη... (video)

Τι ειπώθηκε στην αρχή του επεισοδίου;

12 Νοεμβρίου 2018 16:00
My Style Rocks - Έκτακτη ανακοίνωση για την Βικτώρια Καρύδα: Όσα είπε με φωνή σπασμένη... (video)

Η Βικτώρια Καρύδα, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του My Style Rocks 2 και δεν ήταν λίγοι αυτοί που την χαρακτήριζαν ως φαβορί καθώς θεωρούσαν ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό!

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την εντυπωσιακή ξανθιά!

Το πανύψηλο μοντέλο, έζησε την απόλυτη τραγωδία... Ο σύζυγος της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι τους στην Βούλα όταν άγνωστος τον πυροβόλησε την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο του για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης.

Η Βικτώρια την στιγμή εκείνη βρισκόταν στην πασαρέλα σε fashion show...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Πρέβεζα: Έπιασε τον σύζυγό της στο κρεβάτι με... Αλβανό!

Τι θα γίνει με την συμμετοχή της στο My Style Rocks; Ως πότε θα την βλέπουμε στις οθόνες μας; Θα πουν τίποτα στο κανάλι για την Βικτώρια;

Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις απορίες που δημιουργήθηκαν στους τηλεθεατές και στο κοινό που στήριζε την Βικτώρια από την πρώτη μέρα συμμετοχής της στο παιχνίδι μόδας.

Το κανάλι και η παραγωγή του ΣΚΑΙ με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Γιάννη Μακρή, φρόντισε με ένα σουπεράκι να ενημερώσει το κοινό πως τα γυρίσματα που βλέπουμε στις οθόνες μας, είναι μαγνητοσκοπημένα και έχουν πραγματοποιηθεί δυο εβδομάδες νωρίτερα.

Φυσικά, σε όλα τα πλάνα ήταν μέσα η Βικτώρια, λαμπερή και χαμογελαστή. Καμία σχέση δηλαδή με ότι βίωνε στην πραγματική της ζωή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος στον ΣΚΑΙ!

Οι δυο εβδομάδες των μαγνητοσκοπημένων γυρισμάτων τελείωσαν. Σήμερα ήταν το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο η Βικτώρια δεν ήταν παρούσα...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν ξεκινήσει η πασαρέλα των κοριτσιών ανακοίνωσε πως η Βικτώρια δεν θα είναι μαζί τους από δω και πέρα και έστειλε τα συλλυπητήρια της!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share