Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: Οι τελευταίες φωτογραφίες πριν την τραγωδία!

Λίγο πριν μάθει τα τραγικά νέα...

1 Νοεμβρίου 2018 15:52
Βικτώρια Καρύδα: Οι τελευταίες φωτογραφίες πριν την τραγωδία!

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής της περνάει τις τελευταίες ώρες η Βικτώρια Καρύδα.

Το πανέμορφο μοντέλο από χθες το βράδυ δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που της "χτύπησε" την πόρτα όταν ο άντρας έπεφτε νεκρός από σφαίρες αγνώστων μέσα στο αυτοκίνητο του ακριβώς κάτω από το σπίτι τους.

Η μοίρα όμως παίζει περίεργα και άσχημα παιχνίδια... Τη στιγμή που ο Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός εκείνη ήταν πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ αφού βρισκόταν στην πασαρέλα στην 24η Athens Xclusive Designers Week.

Η Βικτώρια Καρύδα έκανε τα φλας να αστράψουν όταν ανέβηκε στην πασαρέλα με αέρα σταρ φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο της Kathy Heyndels..

Οι φωτογράφοι κυνηγούσαν κυριολεκτικά την Βικτώρια Καρύδα για να την απαθανατίσουν αφού το τελευταίο διάστημα έχει πάρει ακόμα περισσότερη προβολή μετά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks όπου παρουσιάζει το στυλ και σχεδόν πάντα αποσπά θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Της κακομοίρας: Ξεκίνησε ο πόλεμος από το Survivor: Ο Ατζούν έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1!

Δυστυχώς όμως, τα φλας και το τεράστιο χαμόγελο της Βικτώριας Καρύδα έσβησε απότομα σε αυτή τη λαμπερή εκδήλωση όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο της σύζυγο...

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share