Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Κάτια Πλούμη πετάει τα καρφιά της στην Μαγγίρα και "αδειάζει" την παραγωγή!!

"Δεν μου πάει τελικά αυτή η εκπομπή!"

19 Οκτωβρίου 2018 19:57
Η Κάτια Πλούμη πετάει τα καρφιά της στην Μαγγίρα και

Λίγες εβδομάδες μετά την έξοδο της από το παιχνίδι, η Κάτια Πλούμη καρφώνει την Μαγγίρα!

Οι ατάκες των κριτών αρκετές φορές την έκαναν να... ξινίσει και δεν μπορούσε να το κρύψει!

Η Κάτια Πλούμη δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το My Style Rocks "καρφώνει" τόσο το παιχνίδι όσο και την Μπέτυ Μαγγίρα!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ερμηνεία της Μπέτυς Μαγγίρα όταν είδε μια από τις εμφανίσεις της Κάτιας;

Η πρώην παίκτρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και ξέσπασε! "Η Μπέττυ Μαγγίρα με προσέβαλε! Παράφρασε σατιρικά το τραγούδι «Άπονε» της Μάρθας Καραγιάννη και είπε τραγουδιστά «πόνεσαν τα ματάκια μου» για τα ρούχα μου! Δεν ήταν αστείο! Με προσέβαλε ως άνθρωπο και το αντιλήφθηκε και ο κόσμος. Μέχρι και ο Κουδουνάρης της είπε: «Δεν είναι τόσο κακιά». Ε, από εκεί και μετά ήθελα κι εγώ να αποχωρήσω. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ούτε έντονη παρουσία είχα όπως στην αρχή, ούτε ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω. Αποφάσισα ότι δεν μου ταιριάζει και δεν μου πάει τελικά αυτή η εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα κόλαση για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Διέλυσε το σπίτι στην Κηφισιά η παρουσιάστρια!

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν εμπαθής ή ότι είχε προσωπικά με μένα… είναι τραβηγμένο. Αλλά από την άλλη, το έγραψαν πολλά sites κι όταν είδα όλα τα βίντεο μαζεμένα, πράγματι κάτι πήγαινε στραβά. Νομίζω πως αυτή η στάση ξεκίνησε από τότε που της είπα ότι δεν μπορούμε όλες να είμαστε 50 κιλά" είπε η Κάτια Πλούμη!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share