Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

My Style Rocks 2: Το απίστευτο ξέσπασμα! - «Δεν είμαστε ζώα εδώ πέρα! Με έχετε ταράξει!»

Απίστευτο ξέσπασμα για το boho και το... μπόγο!

11 Οκτωβρίου 2018 18:48
My Style Rocks 2: Το απίστευτο ξέσπασμα! - «Δεν είμαστε ζώα εδώ πέρα! Με έχετε ταράξει!»

"Δεν είναι boho είναι μπόγο!" Αυτή η ατάκα δια στόματος Στέλιου Κουδουνάρη σε προηγούμενο επεισόδιο στην Αμάντα, ενόχλησε την παίκτρια και σήμερα πήγε έτοιμη για... καβγά και για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η Αμάντα με το που σηκώθηκε από την καρέκλα της για να παρουσιάσει το concept της, το πρώτο πράγμα που είπε είναι: "Εδώ και μια εβδομάδα με λέτε χοντρή!" προκαλώντας την έκπληξη όλων και ειδικά της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Δείτε φωτογραφίες από την βίλα τους στην Χαλκίδα! (photos)

Μόλις πήγε μπροστά στους κριτές έκανε το πρώτο ξέσπασμα απέναντι στον Στέλιο Κουδουνάρη! "Αν λέτε εμένα χοντρή, οι κοπέλες που μας βλέπουν και είναι όντως χοντρές πως θα πρέπει να νιώσουν..." του λέει. Η απάντηση του κριτή ήταν έντονη: "Δεν σε είπα χοντρή! Είσαι μια γυναίκα ώριμη και πριν έρθεις εδώ, αφού είστε πίσω και σου κάνουν το κεφάλι όλες να και έρχεσαι εδώ έτοιμη για καβγά. Ούτε χοντρή σε είπα, ούτε τίποτα. Αν δεις θα καταλάβεις ότι σου είπα ότι εξαφανίζεται η σιλουέτα σου."

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού η Αμάντα συνέχισε λέγοντας του με λίγη ειρωνεία: "Ντύστε τότε και εμένα που είμαι Plus size!" για να πάρει την απάντηση του Στέλιου Κουδουνάρη: "Δεν είσαι Plus size και ούτε σου είπαμε αυτό!".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχαν να κάνουν έρωτα 7 μήνες και μόλις έκαναν συνέβη... αυτό! (video)

Η ένταση ανάμεσα στους δυο τους συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ η Αμάντα έκανε ακόμα ένα ξέσπασμα: "Ξέρετε τι γίνεται; Με έχετε ταράξει στον άσο! Θεωρώ ότι είμαι μια πολύ στυλάτη γυναίκα και δεν αξίζω τον άσο σας! Δεν είμαστε ζώα εδώ πέρα!" ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και... σύσταση στον Στέλιο Κουδουνάρη! "Να τα λέτε πιο ευγενικά όχι τόσο καυστικά!" του είπε!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του youweekly.gr που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share