Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks 2: Πανικός στο πλατό για το μπλε κοστούμι! Τι είπαν οι κριτές;

Κακός χαμός για άλλη μια μέρα στο πλατό!

24 Σεπτεμβρίου 2018 20:10
My Style Rocks 2: Πανικός στο πλατό για το μπλε κοστούμι! Τι είπαν οι κριτές;

Λακωνική επέλεξε να είναι η Κάτια Πλούμη στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks 2! Η παίκτρια φόρεσε ένα μπλε κοστούμι όμως το ίδιο κοστούμι φορούσε και η συμπαίκτρια της Μαρία Λέκα.

Τι συνέβη όμως στον πλατό του παιχνιδιού μόδας και έγινε ο πανικός;

Η Μαρία Λέκα τόνισε πως την πείραξε πως η Κάτια είχε επιλέξει να φορέσει κάτι άλλο και μόλις είδε τη συμπαίκτρια της να το φοράει, άλλαξε ρούχα ώστε να εμφανιστεί με το ίδιο ρούχο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή η Μαρία Λέκα κατηγόρησε την Κάτια πως φόρεσε το μπλε κοστούμι επίτηδες!

"Δεν ξέρω αν θέλω να το πω γιατί σαν Κάτια τη λατρεύω. Αλλά με πείραξε κάτι που έγινε πάρα πολύ. Δεν με πειράζει που ήρθαμε με το ίδιο κοστούμι, η κάθε μια θα το αναδείξει αλλιώς. Με πείραξε το γεγονός ότι ετοιμάστηκε για σήμερα, δεν ήταν να βάλει αυτά τα ρούχα και το είδαμε όλες και επειδή είδε ότι το φόρεσα εγώ, το είχε γι’ αύριο έτοιμο, το φόρεσε σήμερα ξεσπώντας κιόλας πίσω στα παρασκήνια, κάτι που με πείραξε γιατί κι εγώ είχα έρθει με διάθεση, κι εγώ είχα έρθει να αναδείξω το ρούχο μου και δεν θα το έκανα ποτέ, θα έβρισκα κάτι άλλο να βάλω αύριο με κάποιο τρόπο", τόνισε η Μαρία "καρφώνοντας" τη συμπαίκτρια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη! "Ο ένας είναι ο..."

Πανικός στο πλατό του My Style Rocks 2! Του "άνοιξαν" την όρεξη οι δυο παίκτριες του Δημήτρη Αργυρόπουλου και τις έφερε και τις δυο μπροστά του για να τις κρίνει ταυτόχρονα! "Φιληθείτε γιατί τώρα θα σας... σταυρώσουμε!" τους είπε και προχώρησε στην κριτική του!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share