Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Peugeot 3008: Ποιο είναι το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Survivor και μαγνήτισε τα βλέμματα; (photos)

20 Ιουνίου 2017 12:31
Peugeot 3008: Ποιο είναι το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Survivor και μαγνήτισε τα βλέμματα; (photos)

Από τη νίκη στο Ράλι Ντακάρ και από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο! Η ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου έχει πλέον νέο βασιλιά και αυτό είναι το SUV Peugeot 3008! Τι δουλειά έχει, όμως, το συγκεκριμένο μοντέλο στο Survivor; Συγκεκριμένα, βρέθηκε εκεί με τη συμβολή της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη και αποτέλεσε την έκπληξη στο έπαθλο για τον νικητή του πρώτου ατομικού αγωνίσματος.

Ύστερα, λοιπόν, από ένα εντυπωσιακό ταξίδι 9.000 χιλιομέτρων ανάμεσα σε αφιλόξενους προορισμούς, το Peugeot 3008 έφτασε στην ζούγκλα που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι. Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor αναζητούσαν ένα πολύ ξεχωριστό όχημα, καθώς έπρεπε να είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός απόλυτα αφιλόξενου terrain και συγχρόνως τόσο εξελιγμένο, ώστε να παρέχει κορυφαίες ανέσεις για τους επιβάτες και παράλληλα να μην μολύνει το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, κάτι που βρήκαν στο 3008.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αδιανόητα νούμερα στην πρεμιέρα των ατομικών αγωνισμάτων! Δεν φαντάζεστε τι τηλεθέαση σημείωσε!

Το έπαθλο κατέληξε στα χέρια του Γιώργου Αγγελόπουλου ή αλλιώς Ντάνου και ήταν η μεταφορά με ιδιωτικό αεροπλάνο στο θαλάσσιο πάρκο Πουέρτο Πλάτα, όπου θα είχε την ξεχωριστή εμπειρία να δει από κοντά καρχαρίες και να γευτεί ένα πλούσιο γεύμα! Πώς, όμως, θα πήγαινε από την παραλία στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο;

Η παραγωγή, σε συνεργασία με την Peugeot, σκέφτηκε αυτή την ιδέα, με τον Ντάνο να απολαμβάνει την εμπειρία της οδήγησής του, αφού επέλεξε να πάρει μαζί του και τις δύο κοπέλες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, τις Σάρα και Ευρυδίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ο μεγάλος νικητής του σημερινού ατομικού αγωνίσματος και το ξεχωριστό έπαθλο που θα απολαύσει!

Όσο για το 3008, είναι όντως... Survivor, καθώς... φοράει τον Blue HDI κινητήρα 1.6 λίτρων με 120 ίππους και εκπομπές ρύπων μόλις 4,3 γρ./100 χλμ. Έχει απίστευτους χώρους, ενώ το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control του επιτρέπει να κινηθεί άνετα σε κάθε μορφή εδάφους. Τέλος, να σημειωθεί ότι πέρα από τη νίκη στο Ράλι Ντακάρ 2017, το SUV Peugeot 3008 αναδείχτηκε και Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη για το 2017.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share