Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μόνο για πολύ πολύ πλούσιους: Τα κυριολεκτικά μοναδικά μοντέλα που κατασκεύασε η Ρολς Ρόις - Ένα για κάθε πελάτη (Photos)

24 Ιανουαρίου 2017
Μόνο για πολύ πολύ πλούσιους: Τα κυριολεκτικά μοναδικά μοντέλα που κατασκεύασε η Ρολς Ρόις - Ένα για κάθε πελάτη (Photos)

Μέσα στο προηγούμενο έτος 4.011 Ρολς Ρόις άφησαν το εργοστάσιο της Βρετανικής εταιρείας και στάλησαν στους ιδιοκτήτες τους. Το κάθε ένα ήταν μοναδικό.

Η εταιρεία παρά τα 113 χρόνια ιστορίας της συνεχίζει να μην φτιάχνει ποτέ δύο τελείως ίδια αυτοκίνητα δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να είναι πάντα ξεχωριστοί.

Αρκετοί μάλιστα εξακολουθούν να πληρώνουν 7ψήφια νούμερα για να κάνουν βόλτες με ένα αυτοκίνητο όσο πιο ξεχωριστό γίνεται.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα και πιθανότατα ένα από τα πιο ακριβά είχε σχεδιαστεί για έναν πολύ ρομαντικό πελάτη.

Rolls Royce

Το αυτοκίνητο λοιπόν που παρήγγειλε διέθετε ακόμα και ψυγείο για σαμπάνια.

Ένα άλλο αυτοκίνητο είχε φτιαχτεί για έναν πελάτη από την Ταϊβάν και στο σαλόνι του είχε σχεδιασμένο την μπλε καρακάξα της Ταϊβάν.

Rolls Royce

Ο συλλέκτης αυτοκινήτων Michael Fux είχε ένα άλλο ασυνήθιστο αίτημα για το εργοστάσιο.

Έχοντας ήδη μία σειρά από Φεράρι και Λαμποργκίνι με το όνομά του ο εκκεντρικός συλλέκτης ζήτησε και δημιουργήθηκε γι' αυτόν μία Ρολς Ρόις χρώματος «Fux μπλε» ενός χρώματος δηλαδή που φτιάχτηκε μόνο γι' αυτόν...

Rolls Royce

Κι αν δεν σας αρέσει το μπλε η Ρολς Ρόις μερίμνησε να φτιάξει και δύο μοντέλα χρώματος μωβ με δέρμα στρουθοκάμηλου.

Rolls Royce

Μία γυναίκα παθιασμένη με τη θάλασσα και τα ακριβά γιοτ ζήτησε από την εταιρεία να της φτιάξει ένα αυτοκίνητο που θα την έκανε να νομίζει ότι βρίσκεται στο πέλαγο κι όχι στον δρόμο. Και η Ρολς Ρόις το έκανε...

Rolls Royce

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share