Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μasterchef ανατροπή: Δείτε ποιος αποχώρησε χθες από τον διαγωνισμό μαγειρικής! - Οι δηλώσεις φωτιά!

"Έριξαν" τα social media από τα αρνητικά σχόλια!

19 Απριλίου 2018 07:27
Μasterchef ανατροπή: Δείτε ποιος αποχώρησε χθες από τον διαγωνισμό μαγειρικής! - Οι δηλώσεις φωτιά!

Η απόφαση των κριτών ήταν θα λέγαμε ιδιαίτερη, καθώς έβαλαν τους δύο παίκτες να μαγειρέψουν δύο φορές
Ιδιαίτερες στιγμές στο Masterchef με τη Μάγκυ Ταμπακάκη να αποχωρεί από το διαγωνισμό. Η απόφαση των κριτών ήταν θα λέγαμε ιδιαίτερη, καθώς έβαλαν τους δύο παίκτες να μαγειρέψουν δύο φορές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 19 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η συγκεκριμένη κίνηση έκανε την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα on camera, καθώς πρόκειται για κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε διαγωνισμό. «Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο… Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί», είχε αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Απριλίου;

Μετά την αποχώρησή της, η Μάγκυ σημείωσε: «Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη».

Πηγή: protothema.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share