Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Master Chef: Ο Κωνσταντίνος μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρησή του και απαντά για τα αιχμηρά σχόλια του Τζώρτζη! (video)

21 Μαρτίου 2018 15:42
Master Chef: Ο Κωνσταντίνος μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρησή του και απαντά για τα αιχμηρά σχόλια του Τζώρτζη! (video)

Απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έκατσε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και τα σχόλια που έκανε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

«Σαφώς και στεναχωρήθηκα που αποχώρησα από το MasterChef και νομίζω πως αυτό φάνηκε. Υπάρχει και η κακιά στιγμή. Τώρα στη δική μου την περίπτωση δεν μου βγήκε κάτι τεχνικό αν θέλετε και ουσιαστικά χάλασε το concept του πιάτου», είπε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Γι' αυτό ο Τζώρτζης είναι ο πιο σιχαμένος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από ελληνικό ριάλιτι! (video)

Στη συνέχεια, Η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για το αν είδε τα σχόλια του Τζώρτζη Παπανικολάου για εκείνον και αν ναι πώς του φάνηκαν.

Να υπενθυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε τον Τζώρτζη Παπανικολάου να λέει: «Οι μπλε κερδίζουν. Εμείς είμαστε λίγο στεναχωρημένοι… Σήμερα ο Κωνσταντίνος επέλεξε τη σιωπή. Ίσως επειδή ήξερε ότι δεν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη δοκιμασία. Και έχει αυτό το επιβλητικό και χαζό ύφος τελευταία, που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα. Τελικά, δεν ξέρει τίποτα και το παίζει και αρχηγός χωρίς να είναι».

Ο Κωνσταντίνος με τη σειρά του απάντησε: «Πάρα πολλές φορές είχα πει στα παιδιά πως δεν τα ξέρω όλα. Δεν έρχομαι εδώ σαν ζαχαροπλάστης. Οι σπουδές μου είναι πάνω στην μαγειρική. Έτυχε για κάποια χρόνια να δουλέψω αποκλειστικά σαν ζαχαροπλάστης και είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Νεκρή και η μητέρα του; (video)

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν άκουσε να λέει όλα αυτά ο Τζώρτζης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Δε θα έπρεπε να μου τα πει και μπροστά μου; Εξεπλάγην. Δεν το περίμενα. Ήταν από τα άτομα που συμπάθησα μέσα στο παιχνίδι. Υπήρξε κάτι διπρόσωπο. Είχα την εντύπωση ότι με συμπαθούσε. Όταν είδα το χθεσινό επεισόδιο κατάλαβα ότι με τρολάρει».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share