Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρώην παίκτης MasterChef: «Επί δύο χρόνια ζούσα σε σκηνή στο δάσος. Βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και τα πουλούσα»

18 Μαρτίου 2018 20:43
Πρώην παίκτης MasterChef: «Επί δύο χρόνια ζούσα σε σκηνή στο δάσος. Βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και τα πουλούσα»

Ο Μάριος Βραχάτης συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της ζωής του, που αφηγήθηκε στους κριτές του MasterChef, στις αρχές του παιχνιδιού.

Ο 30χρονος έδωσε συνέντευξη στο Tv ‘Εθνος, όπου μίλησε για τα δύο χρόνια που ζούσε σε μια σκηνή στο δάσος.

«Ήμουν 14, είχα καλή δουλειά και νοίκιαζα σπίτι στον Κορυδαλλό. Αλλά μέσα μου δεν ήμουν καλά. Οπότε τα παράτησα όλα και επέστρεψα στο μοναστήρι, εκεί που ήξερα ότι με αγαπούν. Για την ακρίβεια στο δάσος δίπλα στο μοναστήρι, δεν ήθελα να μείνω στον ξενώνα της Μονής. Επί δύο χρόνια ζούσα σε μια σκηνή. Το πρωί βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και αχινούς και τα πουλούσα στις ταβέρνες. Τα απογεύματα βοηθούσα τις καλόγριες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν (vids)

Είχα απλώσει μάλιστα για ασφάλεια ένα δίχτυ γύρω από τη σκηνή, αφήνοντας μόνο μια είσοδο, και έναν αυτοσχέδιο συναγερμό με τενεκεδάκια τυλιγμένα σε μια πετονιά μπας και έρθει κανένας το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι απορώ με τον εαυτό μου. Τώρα θα φοβόμουν να πάω να μείνω ξανά εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: star.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share