Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

MasterChef: Η Ηλέκτρα απαντά για πρώτη φορά στα... «γαλλικά» που άκουσε από την Γωγώ!

15 Μαρτίου 2018 17:07
MasterChef: Η Ηλέκτρα απαντά για πρώτη φορά στα... «γαλλικά» που άκουσε από την Γωγώ!

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη που αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef. Η νεαρή μαγείρισσα δε δίστασε να απαντήσει ακόμη και για την ατάκα που είπε η Γωγώ κατά την αποχώρησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με το Mega!

Η Γωγώ Κωστάκη, που βρίσκεται και πάλι στον διαγωνισμό, κατά την πρώτη αποχώρησή της ξέσπασε. Όπως είδαμε σε εκείνο το επεισόδιο αφού έβγαλε την ποδιά της είπε: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο.»
Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη απάντησε ότι έπαθε σοκ όταν το άκουσε στην τηλεόραση. Επεσήμανε ωστόσο ότι η πρώην συμπαίκτριά της δεν έκανε διαχωρισμό φύλου στην αναφορά της αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα η μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

«Το είδα στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Η Γωγώ ήθελε να πει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε έναν σοκαριστικό παραλληλισμό. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιους εννοεί. Σίγουρα πιστεύω ότι οι χαρακτηρισμοί της δεν ήταν βάσει φύλου» σημείωσε η Ηλέκτρα στο «Down Town» και συμπλήρωσε: «Το είπε και η ίδια με post της, ότι αναφέρεται σε συμπεριφορές. Είμαι σίγουρη ότι δεν αναφερόταν σε μένα γιατί δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν είχαμε κάποια διαμάχη. Ο κόσμος βέβαια το πήρε αλλιώς».

 

Ροή ειδήσεων

Share