Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Το επικό τρολάρισμα του Τζώρτζη που τρέλανε τους παίκτες (video)

14 Μαρτίου 2018 09:48
MasterChef: Το επικό τρολάρισμα του Τζώρτζη που τρέλανε τους παίκτες (video)

O Τζώρτζης μπήκε με τις ποδιές στα χέρια για να τις μοιράσει στους συμπαίκτες του, λίγο πριν ξεκινήσουν για την δοκιμασία του Mystery Box. Μαζί του κρατούσε και ένα κυλινδρικά διπλωμένο χαρτί.


Ο Τζώρτζης αποφάσισε να τρολάρει τους συμπαίκτες του λέγοντας πως αυτό ήταν ένα χαρτί της παραγωγής με συγκεκριμένες οδηγίες και πληροφορίες για τη δοκιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι αυτό το "ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ" που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο;

Το χαρτί στην πραγματικότητα ήταν δικό του από προηγούμενη διαδικασία.

Ο Τζώρτζης ξεκίνησε να τους λέει ότι η συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να φτιάξουν αγαπημένα πιάτα που έχουν επιλέξει συγγενικά τους πρόσωπα.

Η έκπληξη στα πρόσωπα των παικτών ήταν μεγάλη. Έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Τζώρτζης πρόσθεσε στο… παραμύθι που τους «σέρβιρε» ότι η δοκιμασία θέλει προσοχή γιατί οι κριτές θα είναι «ξεχωριστοί».

Ο Σάββας μεταξύ των παικτών βυθίστηκε στο άγχος αφού πίστεψε ότι μπορεί η μυστηριώδης κριτής να είναι η κόρη του ή κάποιο πολύ κοντινό του συγγενικό πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στο Survivor 2: Η παίκτρια που το έσκασε από την παραλία και επικοινώνησε κρυφά με την οικογένεια της! Η αποχώρηση, το κλέψιμο και το ψέμα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζώρτζης ανακοίνωσε μέσα σε γέλια ότι όλο αυτό ήταν ένα τρολάρισμα, με τους υπόλοιπους παίκτες να γελάνε και να παραδέχονται ότι το πίστεψαν αφού ο Τζώρτζης ήταν εξαιρετικά πειστικός στα όσα διάβαζε.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share