Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαμός στο MasterChef: Η Γωγώ τα έβαλε με όλους γιατί δεν την βοήθησαν να... «κλέψει» (video)

24 Φεβρουαρίου 2018 14:38
Χαμός στο MasterChef: Η Γωγώ τα έβαλε με όλους γιατί δεν την βοήθησαν να... «κλέψει» (video)

Η Γωγώ βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Χρήστο στη δοκιμασία της ατομικής ασυλίας και θα έπρεπε να δημιουργήσει μία ευφάνταστη τάρτα της προτίμησής της. Τζώρτζης, Δημήτρης και Τιμολέοντας ήταν οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν στον εξώστη για να βοηθήσουν τους δύο παίκτες.


Κατά τη διάρκεια όμως της παρασκευής της τάρτας η βοήθεια που δέχτηκε τόσο η Γωγώ όσο και ο Χρήστος ήταν ελάχιστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...

Κάτι που αρχικά εξέπληξε την παίκτρια, στη συνέχεια την στεναχώρησε και τελικά την εξόργισε φέρνοντας ένα συνεχές παραλήρημα συνοδευόμενο από γκρίνια και θεωρίες συνωμοσίας εναντίον της.

Με όλους και με όλα τα έβαλε η νεαρή παίκτρια και δεν έκρυψε ότι ήθελε να ανέβει στον εξώστη να δείρει τον Τζώρτζη.

Μετά από πολλές κρίσιμες δοκιμασίες που τα κορίτσια βοηθήθηκαν και πέρασαν κατά μεγάλο ποσοστό με τη βοήθεια του εξώστη για πρώτη φορά είχαμε τους τρεις «βοηθούς» να αφήνουν μόνη μία παίκτρια να αποφασίσει το πολύ «δύσκολο» μέρος του γαρνιρίσματος με φρούτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Το οποίο τελικά δεν κατάφερε να φέρεις εις πέρας η Γωγώ και την οδήγησε στο να χάσει της ασυλία αφού το τελευταίο πεντάλεπτο που της έμενε έριξε λευκή πετσέτα και απλά πέταξε μερικά φρούτα πάνω στην τάρτα.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share