Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Burger King: Εγκαίνια σήμερα και στην Αθήνα!

Πού θα ανοίξουν;

20 Δεκεμβρίου 2018 19:08
Burger King: Εγκαίνια σήμερα και στην Αθήνα!

Πρεμιέρα σήμερα - εκτός απροόπτου - για το Burger King στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Burger King του αεροδρομίου φιλοξενείται στον χώρο όπου λειτουργούσε έως και πρόσφατα το McDonald's και είναι ένα από τα ελάχιστα σημεία όπου οι επισκέπτες έχουν οπτική πρόσβαση στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης. Η SSP, η οποία πριν από μερικούς μήνες άνοιξε και το πρώτο Burger King στο αεροδρόμιο της Ρόδου, κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τον περασμένο Μάιο και έτσι έχουμε το πρώτο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

24ωρη λειτουργία

Το κατάστημα μεγέθους 560 τ.μ. θα λειτουργεί σε 24 βάση, θα διαθέτει breakfast menu και το σύνολο των whopper, Big King, Chicken Royale σάντουιτς καθώς και ποικιλία από γλυκά και παγωτά. Υπάρχουν περισσότερα από 50 τραπέζια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 210 καθήμενους πελάτες καθώς και δύο σημεία - ένα στην είσοδο και ένα πριν τα ταμεία - για self service παραγγελίες.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον πνευματικό της και ο.. εξορκισμός στο σπίτι στην Άνδρο!

Σε ό,τι αφορά την μελλοντική ανάπτυξη σύμφωνα με τα στελέχη της SSP αυτή έχει να κάνει με διαγωνισμούς που θα προκυριχθούν σε άλλα αεροδρόμια της χώρας για χώρους εστίασης. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι αντικείμενο της εταιρείας είναι η ανάπτυξη εστιατορίων, κυλικείων και καφέ σε χώρους αεροδρομίων και δεν σκοπεύει να αναπτύξει αλυσίδες όπως τα Burger King σε αστικά κέντρα. Πιθανή θετική πορεία του Burger King στο αεροδρόμιο μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και μέσω ενός νέου σχήματος να υπάρξει ανάπτυξη των Burger King σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, άλλες μεγάλες πόλεις και τουριστικά σημεία.

Πηγή: news247.gr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share