Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα! Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν;

Για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις!

6 Μαΐου 2018 09:23
Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα! Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν;

Ο καιρός μπορεί να μην ευνοεί τις βόλτες στην αγορά- καθώς θα συνεχιστούν οι βροχές- αλλά τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά σήμερα.

Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων- που συνεχίζονται έως τις 15 Μαΐου- ο ΣΕΛΠΕ ανακοίνωσε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Να σημειωθεί ότι οι εμπορικοί σύλλογοι προτείνουν τη λειτουργία των καταστημάτων στα μέλη τους από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάηκε» ολόκληρη η Νέα Φιλαδέλφεια: Ντελίριο μέσα στην βροχή για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ! (Photos)

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών. Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share