Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Mon Dessert: Η γλυκιά πλευρά της ζωής!

13 Νοεμβρίου 2017 17:10
Mon Dessert: Η γλυκιά πλευρά της ζωής!

Θέλεις λίγο γλύκα στη ζωή σου; Η Nobacco το ξέρει και με γνώμονα αυτή ακριβώς μας την ανάγκη, δημιούργησε την Mon Dessert. Μία gourmet σειρά ηλεκτρονικού τσιγάρου με γεύσεις που έρχονται για να αλλάξουν την αντίληψη για το άτμισμα.

Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Σε ένα μοναδικό event που έκλεψε τις εντυπώσεις παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή σειρά φέρει την υπογραφή του αγαπημένου pastry chef Διονύση Αλέρτα! Οι 4 εκλεπτυσμένες γεύσεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ατμιστή είναι οι εξής:

O pastry chef Διονύσης Αλέρτας με τις υπέροχες γεύσεις του!

Στο Mon Dessert Cheezit, η λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με τη μπισκοτένια βάση δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας.

Για τους φαν της σοκολάτας υπάρχει το Mon Dessert Sabayon Chocolat που υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία ατμίσματος. Με γεμάτη γεύση πλούσιας μους σοκολάτας που απογειώνεται από μία ανάλαφρη crème patisserie.

Αν σου αρέσουν τα φρούτα, θα λατρέψεις το Mon Dessert Melon Past(e)! Ο δροσερός χυμός πεπονιού συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Το πεπόνι εναλλάσσεται με όξινο lime και ολοκληρώνεται με τη γλυκάδα του βερίκοκου.

Η λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά. Όλα αυτά, στο Mon Dessert Cream Nuts, όπου η απόλυτη ισορροπία γεύσεων θα ανταμείψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής επικοινωνίας NOBACCO

Και βέβαια μαζί με τη νέα κομψότατη πρωτοποριακή, τεχνολογικά προηγμένη συσκευή ατμίσματος =ISSON ο συνδυασμός γίνεται αχτύπητος!

Το =ISSON είναι μοναδικό στο είδος του. Το μέγεθός του, η κομψότητα του και ο διακριτικός και σύγχρονος σχεδιασμός του το καθιστά ό,τι πιο ελκυστικό για τους νέους ατμιστές.

Ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας, Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος

Και ως συσκευή μπορεί να είναι μικρή, αλλά ενσωματώνει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, με τον πλούσιο εξοπλισμό της και την απόλυτη εργονομία, χωρίς να είναι οικονομικά ακριβή, καθιστώντας το άτμισμα ευκολότερο από ποτέ ειδικά για τους νέους ατμιστές. Πρόκειται για μια συσκευή που ενεργοποιείται με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η ευκολία και η αυτονομία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το =ISSON.

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής επικοινωνίας NOBACCO

Η σειρά φέρει τη σφραγίδα ποιότητας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ) και διατίθεται σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού.


Σχετικά με την Nobacco
Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008 είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Το δίκτυό της απλώνεται σε 70 καταστήματα και σε περισσότερα από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Οι χιλιάδες καπνιστές αυξάνονται καθημερινά αφού η εμπιστοσύνη προς την εταιρεία και η ποιότητα που τους πορσφέρει τους κερδίζει καθημερινά.
Στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό on-line κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share