Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στις 17 Οκτωβρίου 2017, το Παναθηναϊκό Στάδιο φωταγωγείται σε ροζ χρώμα και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας!

16 Οκτωβρίου 2017 14:12
Στις 17 Οκτωβρίου 2017, το Παναθηναϊκό Στάδιο φωταγωγείται  σε ροζ χρώμα  και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας!

Στις 17 Οκτωβρίου 2017, το Παναθηναϊκό Στάδιο φωταγωγείται σε ροζ χρώμα και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας! Φωτογράφισέ το και Διάδωσε και εσύ το μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, με την καλλιτεχνική σου λήψη!


Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων - Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 1992 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 1000 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Το Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 17 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την Αθήνα και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Εκείνη την ημέρα κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου Παναθηναϊκού Σταδίου στο Instagram με #PinkRibbon25Greece και #PinkRibbon25

Είκοσι τυχεροί (20) ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο …«PINK» φωτογραφίες θα κερδίσουν:

  • Από ένα σετ περιποίησης και μακιγιάζ προϊόντων Estee Lauder (ορός προσώπου, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, μάσκαρα, κραγιόν, άρωμα)


Συμμετέχετε και εσείς στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού! Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση σώζουν Ζωές! #PinkRibbon25Greece και #PinkRibbon25 ! Διαδώστε το!

Φωτογράφισε το ροζ φωταγωγημένο Παναθηναϊκό Στάδιο… βάλε τη φαντασία σου και την καλλιτεχνική σου φύση!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, επισκεφτείτε το www.bcacampaign.com


Για τους όρους του διαγωνισμού #PinkRibbon25Greece επισκεφθείτε το link: http://bit.ly/2xBgIKX

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share